Originally posted by asprilja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
E da,kad se vec toliko uci o Mislim,dakle postojim ocekujem da se i moje neke mudrosti dosegnu velike visine i da ce se u skolama uciti o njima.Imam ih pregrst,mogu nekoliko knjiga da napisem.
Cutim,dakle ne govorim je vec dostigla kultni status
Jedem,dakle zvacem
Pijem,dakle gutam
Kasljem,dakle pre'ladjen sam
Kijam,dakle imam kijavicu
Hodam,dakle idem
Stojim,dakle ne lezim
Sjedim,dakle ne stojim
Lezim,dakle ne sjedim
Imam ih jos masu ali jednostavno ne zelim sve odjednom da izbacim.Razmisljam kao Vlado Georgiev,izbaci po singl-dva.I ja na taj nacin dam sansu svim mojim mudrostima i izrekama da se procuju u narodu i da budu opsteprihvacene.
Jos 1236
Cutim,dakle ne govorimsigpic
Comment
-
I uvijek me ovo zanimalo.Zasto neko kaze pa poljubim mu sunce Zarko.Zasto Zarko,zasto nije Darko,zasto nije Janko?To je neko rekao nekom Zarku i ostalo je tako.Da je neko to meni rekao ili nekom drugom Vladanu(a nema nas mnogo) bilo bi pa poljubim mu sunce Vladane.Ja sam da se od sad koristi bilo koje ime za recenicu koja pocinje pa poljubim mu sunce,odnosno za tu frazu...
Bacicu i ovo u neku knjigu kad se nakanim da izdam
Jos 1235
Cutim,dakle ne govorimLast edited by Vladan; 24-01-12, 18:14.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostI uvijek me ovo zanimalo.Zasto neko kaze pa poljubim mu sunce Zarko.Zasto Zarko,zasto nije Darko,zasto nije Janko?To je neko rekao nekom Zarku i ostalo je tako.Da je neko to meni rekao ili nekom drugom Vladanu(a nema nas mnogo) bilo bi pa poljubim mu sunce Vladane.Ja sam da se od sad koristi bilo koje ime za recenicu koja pocinje pa poljubim mu sunce,odnosno za tu frazu...
Bacicu i ovo u neku knjigu kad se nakanim da izdam
Polako covjece, znam ja da ti zuris sa tim postovima. Nemoj covjece, uspori maloEverything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment