Originally posted by Shardonnay
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne znam koga da citiram, koji post, svi nesto ispiraju usta sa mnom u mom odsustvu, kao da sam im ja ona vodica za ispiranje usta, kao da nema losijeg coveka od mene, kao da sam ja kriv za sve njihove probleme Stavljaju mi reci u usta, oce da mi stave glavu na panj, zele da moja majka crnu vunu predeCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNe znam koga da citiram, koji post, svi nesto ispiraju usta sa mnom u mom odsustvu, kao da sam im ja ona vodica za ispiranje usta, kao da nema losijeg coveka od mene, kao da sam ja kriv za sve njihove probleme Stavljaju mi reci u usta, oce da mi stave glavu na panj, zele da moja majka crnu vunu prede
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostKako si mogao steci takav utisak? Gdje mi je Multivita?Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostJe li Mirko Alilovic u LEPIMA Hrvatske? Posto ispunjva sve uslove cini mi se
Mirko nije clan LEPIH.Iako ima mnogo kvaliteta ipak bi bilo nedopustivo da sa ovakvom facom on bude LEPI.Nedje se mora postaviti granica!
Originally posted by tuta bugarinet
kojte tero al
sam sise siroma otkrijo
toes zašto nemaš sreće spripandicama lepšoga spola
pa kakose već dosade nisi setijo daim dadneš kakvu cokoladu bonmbonjeru srafaelo kuglice
jar je opšte poznato kolko one volu te slahtke stvari
uz dabome obilat i oveći
racun u banki
toim ti dadni
pase ne sekiraj
samo kad navalu zovi lepe upomoć
ima ondak dase ivi nekad omrsite pa kako tako držnedaj bošpomozi
ma
opasulji se iti
jeblite cfetići sokići limunići poljupcići
i takoto
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudniciLast edited by Vladan; 23-01-12, 00:53.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostVoli ga jer je sladak.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment