Kada Korać kaže: Nikola je pokazao Brazilcima ko je koliko vode popio, legenda, ali ne može u isti koš sa Strajnićem, ne može niko.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by asprilja View PostPrijatan ton, harizma, vrhunsko poznavanje materije, perfektni statisticki podaci, smek, osecaj za igru = Predrag Strajnic
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNije džaba najpopularniji komentator i novinar na ovim prostorima, a i šire, još si ti naveo samo neke sitnice. Za njega se otimaju svi, kada bi otišao sa RTS, bio bi to najveći transfer u istoriji TV kuća.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostMa naravno, oseti se taj kompleks Strajnica kod drugih novinara. Ja sam cuo da je Prva nudila ogromne pare za Strajnica, ali ne da Tijanic. Malo ko zna da je on pisao fudbalske i teniske kolumne za jedan od najpoznatijih evropskih portala. Ne znam tacno za koji, ali proverena informacija.
Misliš na L'EQUIPE, tu je dugo bio glavna faca, kasnije je petljao sa ženom od Sarkozy-a i dobio zabranu ulaska u Francusku, što su drugi jedva dočekali, Gazzetta delo sport i Marca ga još uvijek drže u svojim redovima.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostMisliš na L'EQUIPE, tu je dugo bio glavna faca, kasnije je petljao sa ženom od Sarkozy-a i dobio zabranu ulaska u Francusku, što su drugi jedva dočekali, Gazzetta delo sport i Marca ga još uvijek drže u svojim redovima.
Nego kad smo vec kod njegove duhovitosti igra Kafenjikov sa nekim mec, opste poznato je da Kafenjikova zovu Kafa, i gubi 5 1 na startu popularni Kafa, i kaze Strajnic, jos jedna neiznudjena greska mrzovoljnog Kafenjikova, izgleda da nije popio svoj nadimak jutros. Kakav smekerCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostDadadadada, sad se prisecam jeste bre Lequipe i Gazzetta, za Marcu nisam znao. A nisam znao ni za ovog Sarkozyja, kakav kralj.
Nego kad smo vec kod njegove duhovitosti igra Kafenjikov sa nekim mec, opste poznato je da Kafenjikova zovu Kafa, i gubi 5 1 na startu popularni Kafa, i kaze Strajnic, jos jedna neiznudjena greska mrzovoljnog Kafenjikova, izgleda da nije popio svoj nadimak jutros. Kakav smekerEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Legenda. Igrala Roma protiv nekoga, i slobodan udarac za Romu. Toti namesta loptu, i veliki Strajnic opazi da golman nije dobro postavljen i kaze, mislim da bi Toti trebao ovo da proba u golmanov ugao. I ladno Toti u golmanov ugao, golman nepomican, lopta ulazi u mrezu, i Strajnic govori "To ti kazem" Kakav vladar.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by notorious View PostSjećam se toga, vjerujem da to svi znaju. Voli malo da se pohvali, ali može mu se, svjestan je svojih neograničenih mogućnosti. Ne smijem zamisliti na šta bi RTS ličio kada bi on otišaoCuj prvi maj
Comment
Comment