Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Boskovic je za B92 otisao u Melburn,i zasto sada B92 nece prenositi Australian Open pitam se?
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostBoskovic je za B92 otisao u Melburn,i zasto sada B92 nece prenositi Australian Open pitam se?
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostPa to se i ja pitam..guraju se svugde,a samo ih u vestima spominju..najbolje bi bilo da se prenosi na sport klubu,i da Viskovic izvestava iz Melburna..Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View Postnajbolje bi bilo da se prenosi na sport klubu,i da Viskovic izvestava iz Melburna..
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostTo je vec stvar ukusa. Ja bih voleo RTS da prenosi i Strajnic da izvestava. O ukusima se ne raspravlja ;)
Comment
-
Originally posted by notorious View PostŠteta bi bilo da to ne odrade Strajnić i Kovinjalo u tandemu, vjerujem da bi imali mnogo toga reći o tenisu, i mnogo bi naučili iz njihovih prenosa.Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by notorious View PostŠteta bi bilo da to ne odrade Strajnić i Kovinjalo u tandemu, vjerujem da bi imali mnogo toga reći o tenisu, i mnogo bi naučili iz njihovih prenosa.
I još da si dodao Sašu Mikića, pa da zaokružimo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostŠteta bi bilo da to ne odrade Strajnić i Kovinjalo u tandemu, vjerujem da bi imali mnogo toga reći o tenisu, i mnogo bi naučili iz njihovih prenosa.
Mozda i Koraca ubaciti,pa da nam odgovori ako ga budemo pljuvali,da ne kazem ispirali usta da na sajtu koji zovemo forum mi mladi ljudi i da se u parapsihopatologiji zna...sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSecond that!
Mozda i Koraca ubaciti,pa da nam odgovori ako ga budemo pljuvali,da ne kazem ispirali usta da na sajtu koji zovemo forum mi mladi ljudi i da se u parapsihopatologiji zna...sigpic
Comment
-
Comment
Comment