Budes li dosao,obezbjedjenje ce te izbaciti,ako bude trebalo i nasilno xD
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
dosao sam do jednog vrlo zanimljivog zakljucka...jedinstveno,nesto sto se mora proslaviiti prvi put se desava da gotovo cijeli forum je saglasan oko jedne stvari..a to je da niko ne voli beernarda tomica...haha prvi put jedinstveno!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View Postdosao sam do jednog vrlo zanimljivog zakljucka...jedinstveno,nesto sto se mora proslaviiti prvi put se desava da gotovo cijeli forum je saglasan oko jedne stvari..a to je da niko ne voli beernarda tomica...haha prvi put jedinstveno!Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
-
Originally posted by Duka View Posteeto..ipak nista od toga sto rekoh 'prvi put' pa jedinstveno'..uvjek se neko nadje da to 'uprlja' no dobro,uglavnom velika vecina smatra da je decko losh,skromno receno.
Da bi uspio u tenisu(ili bilo kojem sportu, a i u zivotu) moras biti snalazljivEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMeni je Tomik bio antipatican ali mi je sad vrlo gotivan,posebno posle jutrosnjeg poteza.Zasto?Snalazljiv je,a snalazljivost je veoma bitna u danasnjem svijetu.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Ali ne moras da varas, sto je ovde slucajhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Bitno da ti kazes da je podmukao i los,uostalom ovde polivajte o tome koliko hocete,mene mrzi da vam se prikljucim,samo nemojte u AO temi
Comment
-
Velika vecina uvijek ide tamo dje idu svi,tu nema nista novo.Ipak ono sto je sasvim sigurno je da ja i MGS smatramo potez Tomika izuzetnim.Dobro,ne bas izuzetnim ali razumijemo.
U neobaveznom razgovoru sa nekim clanovima sam saznao da i oni nemaju nista protiv Bernarda i da im je cak miliji posle ovog poteza.
kosta1703
rabadzija
Panda
RingoC2FF
saint
Viv Li
i mnogi drugi nemaju nista protiv mladog Australijanca,nego da sad ne nabrajamsigpic
Comment
Comment