Originally posted by asprilja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Duka View Postaprilja,kakve su to cudne sklonosti apsrilja koje ti hamza pripisujeCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Duka View Postasprilja ahah dobro asprilja...kako ti nik 2 puta ponovih pa ti mene onda,da me podsjetish na propust hahahahahahhahahaahaha
Zaustavio Beogradjanina policajac. Zatrazio mu dokumenta... Ovaj sav uradjen "Ovo je ludilo brate. Ne znam gde sam, kakvo ludilo..."
"Ne mozete da pricate tako. Znate li ko sam ja?"
"Pa ludilo brate, ludilo... Ja ne znam gde sam, ti ne znas ko si."
Originally posted by Duka View PostMGS jel moguce da ti je to potpis?
Hvala lepo <3
Comment
-
mgs ja sam slican vic ispicao,mislim da je original..u temi 'vicevi'!
nego to sto ti je maric rekao je tako odvratno da nemam rijeci...znaci drugi mu govore kome i kakvu reputaciju da daje! toliko o tome,kakav je decko;) iznenadilo me.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
http://cdn.buzznet.com/media/jj1/200...irtless-04.jpg
Stavi Indigo ovo kao avatar i nemoj da si negativan, samo pozitivno.
Comment
-
Kao 1 prekidajte sa tom raspravom oko lajkova i dislajkova, totalno je decija prica, ko je kome ukrao lopaticu za pesak i da tuzimo mami. Druzite se i to, al' aj ljudi nemoj da kvarite za dz, i onako je krenulo lepo, nema rasprava, pa nema potreba ni sada da ih bude. Ako se nastavi ja cu da brisem postove, jer se za dzabe vodi ta rasprava.
Comment
-
Posto vidim da sam i "ja" dobio neku opkladu evo ti Aco avatar posto sam dobar covjek,znam da volis ovo ultra.jpeg
A potpis cu ti poslati na PM
Comment
Comment