Originally posted by Seoski Terminator
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by asprilja View PostJa ocu da se kladim, ali u neke produzene s mlekom i cedjenu narandzu, eventualno neke koktelcice ili bocu sampanjca, nista avatar i to. Ja kazem da Berdih uzima set Andersonu, jel ima neki Andersonov fan, koji smatra da nece ? Ajde Andersovci da vas vidim !
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostJa ocu da se kladim, ali u neke produzene s mlekom i cedjenu narandzu, eventualno neke koktelcice ili bocu sampanjca, nista avatar i to. Ja kazem da Berdih uzima set Andersonu, jel ima neki Andersonov fan, koji smatra da nece ? Ajde Andersovci da vas vidim !
Hvala lepo <3
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostLjude?
Al de da nadjem takav avatar keve ti?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostAnderson mi je drag,hajde u pivu sarajevsku i 10 cevapa iz Zelje ?
A kazem i da ce Lopez uzeti preko 8 gemova Isneru, pa ako je neko raspolozen, mozemo da se kladimo recimo u zenu !Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostLjude koji ne shvataju da je ceo ovaj zivot iluzija, ljude koji su uljuljani u svoje sigurne ljusture i ne razlikuju realnost od nametnute realnosti, ljude koji prihvataju zivot protkan lazima i obmanama svetskih sila....
Al de da nadjem takav avatar keve ti?
Originally posted by asprilja View PostA kazem i da ce Lopez uzeti preko 8 gemova Isneru, pa ako je neko raspolozen, mozemo da se kladimo recimo u zenu !
Hvala lepo <3
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostPosteno. Znaci 3-0 Anderson tvoje, svi ostali rezultati moji, krajnje fer i korektno. Ruka-ruci Hamzo ! Eh da, nista bez cedjene
A kazem i da ce Lopez uzeti preko 8 gemova Isneru, pa ako je neko raspolozen, mozemo da se kladimo recimo u zenu !
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostLjude koji ne shvataju da je ceo ovaj zivot iluzija, ljude koji su uljuljani u svoje sigurne ljusture i ne razlikuju realnost od nametnute realnosti, ljude koji prihvataju zivot protkan lazima i obmanama svetskih sila....
Al de da nadjem takav avatar keve ti?
Comment
-
Indigo ja nemam taj osecaj sramote, ali mogao bi recimo da mu spojis tri slike u jednu, Jelenu Karleusu, Noleta i Federera u suzama sa AO. I to onako na postolju, Nole u sredini, desno od njega Karleusa sa dekolteom, a Federer uplakan na najnizem postolju. U potpisu mu pecnes Federera i stavis mu slike Srdjana Djokovica pod naletom adrenalina, Igora Vujcina i recimo neke velicine nalik Dzeju ili Miletu KiticuCuj prvi maj
Comment
-
-
Originally posted by asprilja View PostIndigo ja nemam taj osecaj sramote, ali mogao bi recimo da mu spojis tri slike u jednu, Jelenu Karleusu, Noleta i Federera u suzama sa AO. I to onako na postolju, Nole u sredini, desno od njega Karleusa sa dekolteom, a Federer uplakan na najnizem postolju. U potpisu mu pecnes Federera i stavis mu slike Srdjana Djokovica pod naletom adrenalina, Igora Vujcina i recimo neke velicine nalik Dzeju ili Miletu Kiticu
Comment
Comment