Nemam, ali zato imam sve ostalo ko doticni gospodin.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tajfajzen brate, samo druga valuta. Nego, ne rece ti meni nikad sto Aca Grobar. Da li znas da kad stavis tako Grobar to znaci da nisi pravi Grobar. To ti je ko onaj sto stavi na mircu, SlAdAk_zGoDaN^90, taj nikad nije sladak i zgodan. Psihologija te odala, trazi da ti menjaju taj nik, mojne da si SwAtKa_Pl@WYScHTzXeEtZ4_95.Cuj prvi maj
Comment
-
Nisam ja to dobro formulisao, cuj sta cemo sa njima, znam sta cu sa njima. Nego da li je devojka lisica slagala kad napise decku poruku, e ne mogu da se vidim danas s tobom, idem na sisanje i satiranje, a on joj odgovori sa dobro draga, nema problema misleci da ide kod frizera, a ona dodje kod mene na sisanje i satiranje ? Da li je to prevara ? Da li ona moze da se vadi na to da joj je on dozvolio da dodje kod mene ? Filozofsko pitanjeCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNisam ja to dobro formulisao, cuj sta cemo sa njima, znam sta cu sa njima. Nego da li je devojka lisica slagala kad napise decku poruku, e ne mogu da se vidim danas s tobom, idem na sisanje i satiranje, a on joj odgovori sa dobro draga, nema problema misleci da ide kod frizera, a ona dodje kod mene na sisanje i satiranje ? Da li je to prevara ? Da li ona moze da se vadi na to da joj je on dozvolio da dodje kod mene ? Filozofsko pitanjesigpic
Comment
-
Nista masinica, nista dildo Tuto, to kad su same kuci, ne volim to pomagalo. Sve im ja to odradim rucno, moze i makazice, a moze i 69. Ako imas jos neko pitanje, ne ustrucavaj se, klinika Asprilja Svarcald, slatka ko Tiramisu je uvek tu za vas.Cuj prvi maj
Comment
Comment