Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AcaGrobar View PostE kad te budu banovali sledeci put ja ih necu vise podmicivati da te vrate...izdajnice!Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostKad sam se vratio nisi mi ni dobrodoslicu pozeleo vec si odmah sebe sa mesta stopera Rnica prekomandovao u Cavija, kao ja sam Cavi xexexe, nono ti si Rnic. Izdao si nas, sad mozes samo da snimas niskobudzetni 'rnic. Molim Nesha i Vladana da ne vode te lazne polemike, nema vise krtica. Nesh umesto Ace Grobara u grupu. Unapred hvala, Faustino Asprilja !
nadam se da ces ostati dostojanstven i cestitati mi na kraju :PJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
-
Originally posted by asprilja View PostVidi 'Rnica sto ima visoko misljenje o sebi. Oprosti mu Svevisnji, oprosti mu Ceco, srpska majko !
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Adin View Post
Kaze mi jos i
ali je ne slusam. Kaze da kad me vidi, sve joj se
Kad sam u zatvoru ili bolnici, moli ih tamo kaze
Oni je puste, ona meni dodje u suzama i kaze, saznala sam da si me prevario, a ja
Ja joj kazem, lazes da si me prebolela kucko. Ona kazem lazem
jer si
i tebe moja
Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostAko sam ja uzrok razdora medju Lepima, otici cu.
Originally posted by hamza_TM87 View PostEto ni ja nisam vise LEP
Originally posted by S-Nash View PostI onda se kao Stanojevic posle vratis pa te najuri Djura. (MGS)
Originally posted by AcaGrobar View PostAuuuu ako su Hamzo i Vladan otisli,ne isplati se vise biti clan te grupe ljudi...
Originally posted by Vladan View PostOstavljas nam mrvice,nesto na kasicicu.To nije odlika LEPIH.Mozda sad i jeste ali prije nije bila.
Mada nisi ti kriv samo,vec i MGS,nije ni pokusao da nas zaustavi,eto koliko mu znacimo
Originally posted by asprilja View PostDajte da pregovaramo ljudi. Evo, meni Shardonnay, Altlostica Lakostica, Majabl, tennis, (ponekad Miss Poison), Bojanu ostavljam Akanu, a ostalih 15 clanova nek se dogovore oko Dan D. Mislim da je to totalno posteno, sta ocete vise od mene ? Ocete li dusu da mi uzmete ?
Zene nisu predmeti, pa da ih mi tako dijelimo medju sobom, iako bi nam se moglo. Zene imaju svoje ja, osjecanja, stav, takodje su lijepe i kao takve zasluzuju svako postovanje.
Originally posted by Vladan View PostDaj nam Lakosticu i tennis i mozemo da pricamo
Ps. Sada pitanje za sve clanove, ovako javno. Hocemo li i ovu Bojanu pozvat, onako javno, pa da moze da prica da nas je odbila?? Da joj ucinimo taj merak. Ionako kad god udjem u grupu, da vidim kakva se diskusija vodi, tamo zateknem Bojanu, đe se sunja.
Hvala lepo <3
Comment
-
Crveni karton za Acu "Grobara", totalno zasluzeno, nema tu polemike, da li je za iskljucenje, da li nije, nije on Kompani. Sa dve noge nam je podmuklo startovao sa ledja i onda nas mesarski nagazio na zemlji dok nam je kao pruzao ruku da ustanemo. Na prvom testu, ociglednoj igrici medju clanovima je pokazao nedovoljan kapacitet, nepostovanje i nelojalnost prema grupi.Cuj prvi maj
Comment
-
Ja ne znam sta ste vi nocas radili, ali jedan clan vase grupe se otrovao, zavrsio u hitnoj, bio na infuziji i nema pojma kad ce da svrati na forum.
Vladan vas pozdravlja ;)http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment