Originally posted by hamza_TM87
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Grupa se pocela raspadati .;)
Asprilja se odmah nudi kao glavni krivac da napusti grupu ,kako bi povratio stare clanove opet .;)http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostHahaha, sto bre ja, pa ostavio sam vam Dan D. Ne znam sta vise hocete od mene
Mada nisi ti kriv samo,vec i MGS,nije ni pokusao da nas zaustavi,eto koliko mu znacimosigpic
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostOstavljas nam mrvice,nesto na kasicicu.To nije odlika LEPIH.Mozda sad i jeste ali prije nije bila.
Mada nisi ti kriv samo,vec i MGS,nije ni pokusao da nas zaustavi,eto koliko mu znacimoCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOstavljas nam mrvice,nesto na kasicicu.To nije odlika LEPIH.Mozda sad i jeste ali prije nije bila.
Mada nisi ti kriv samo,vec i MGS,nije ni pokusao da nas zaustavi,eto koliko mu znacimoEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostDajte da pregovaramo ljudi. Evo, meni Shardonnay, Altlostica Lakostica, Majabl, tennis, (ponekad Miss Poison), Bojanu ostavljam Akanu, a ostalih 15 clanova nek se dogovore oko Dan D. Mislim da je to totalno posteno, sta ocete vise od mene ? Ocete li dusu da mi uzmete ?
Comment
Comment