Kreće dominacija
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Posto mnogi ne izlaze iz ovog dijela onda cemo ovdje o teniskoj ligi.
Kao i svake godine malo se igramo.Sezona je podijeljena na 4,mozda i 5 djelova vidjecemo.
Kada zavrsi jedan dio sezone teniske lige krecemo od nule.
1. dio sezone obuhvata ovaj pocetak pa do sezone sljake.
2. dio je sezona sljake.
3. dio je sezona trave i americkih Mastersa,mozda i USO cak no to cemo jos vidjet'
4. dio je ili od USOa do kraja ili posle USOa do kraja.
Ukoliko bude potrebe ubacicemo i 5. dio.
Parovi se izbacaju svakog dana,cim izadje OOP.Imate dosta vremena da odigrate.Od ove godine cemo zaokruzavati gemove pa ce moci i = da se igra,a taj pogodak ce donositi cak 5 bodova.Da,da,dobro ste culi.5 nevjerovatnih bodova.Naravno ima tu jedna ajde da kazemo caka.Po tipovanju vise od 3 puta se ne smije odigrati =.Igrajte pametno,koristitite = samo u izvanrednim situacijama,kada vam je osjecaj na maksimumu.
Uzmimo za primjer mec Nadal-Federer
Nadal-Federer 23
Mozete odigrati 1 sto ce u slucaju pogotka donijeti 1 bod.Mozete odigrati 2 sto ce u slucaju da vam je doslo donijeti 2 boda.Mozete odigrati vise ili manje gemova.Ukoliko vam to prodje dobicete 1.5 bod.
I od ove godine mozete igrati =.Da,da,dobro ste culi =.Ukoliko pogodite i bude tacno 23 gema u tom mecu dobicete nevjerovatnih,sjajnih 5 poena!
Forum teniske lige
http://www.sportklub.info/forum/foru...iga-Sport-Klub
Nagrada kao i svake godine.Postovanje.Udarac po ramenu ukoliko pobijedi mladic,ukoliko je to djevojka poljubac od nekog nasumicnog clana LEPIH.
Ko ce da se igra?sigpic
Comment
-
Asprilja drevni dominatoru dobrodosao nazadThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPosto mnogi ne izlaze iz ovog dijela onda cemo ovdje o teniskoj ligi.
Kao i svake godine malo se igramo.Sezona je podijeljena na 4,mozda i 5 djelova vidjecemo.
Kada zavrsi jedan dio sezone teniske lige krecemo od nule.
1. dio sezone obuhvata ovaj pocetak pa do sezone sljake.
2. dio je sezona sljake.
3. dio je sezona trave i americkih Mastersa,mozda i USO cak no to cemo jos vidjet'
4. dio je ili od USOa do kraja ili posle USOa do kraja.
Ukoliko bude potrebe ubacicemo i 5. dio.
Parovi se izbacaju svakog dana,cim izadje OOP.Imate dosta vremena da odigrate.Od ove godine cemo zaokruzavati gemove pa ce moci i = da se igra,a taj pogodak ce donositi cak 5 bodova.Da,da,dobro ste culi.5 nevjerovatnih bodova.Naravno ima tu jedna ajde da kazemo caka.Po tipovanju vise od 3 puta se ne smije odigrati =.Igrajte pametno,koristitite = samo u izvanrednim situacijama,kada vam je osjecaj na maksimumu.
Uzmimo za primjer mec Nadal-Federer
Nadal-Federer 23
Mozete odigrati 1 sto ce u slucaju pogotka donijeti 1 bod.Mozete odigrati 2 sto ce u slucaju da vam je doslo donijeti 2 boda.Mozete odigrati vise ili manje gemova.Ukoliko vam to prodje dobicete 1.5 bod.
I od ove godine mozete igrati =.Da,da,dobro ste culi =.Ukoliko pogodite i bude tacno 23 gema u tom mecu dobicete nevjerovatnih,sjajnih 5 poena!
Forum teniske lige
http://www.sportklub.info/forum/foru...iga-Sport-Klub
Nagrada kao i svake godine.Postovanje.Udarac po ramenu ukoliko pobijedi mladic,ukoliko je to djevojka poljubac od nekog nasumicnog clana LEPIH.
Ko ce da se igra?
Da on ili ti (ili neko ko to bude radio s vama) opet u tenisu u postovima napisete da su postavljeni i parovi i okacite link, kao onda kad sam ja to igrala.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe moze to,treba spamu da se stane na kraj
Bice,bice.
Maja se javila i nada se pobjedi i poljupcu od LEPOG.Ko ce jos?
Dominator se vratio
Jos jedan da se vrati za par sati i LEPI su u punom sastavu!
Pitam se da li je ovaj forum zaista spreman za ovu kolicinu genijalnosti i lepote?There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Realno Faustino i MGS su svetlosnim godinama ispred nas.
Jos treba da ucimo!
Ali da Lepi nikada nece pasti, jedno vreme smo se bili povukli, bilo je pokusaja ostalih forumasa da se prikljuce ali ne primamo svakoga u ovako visoko drustvo.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment