Could not connect to the host
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostAjmo,dajte link sobe
Ubijali smo se jedno vrijeme.Mandusic kad stane na gol tu lopta ne prolazi
Da nisam ja Mandušić, pošto sam stijena za ovu ekipu Dušan je jadan gubio dok nije počeo sa mnom igrati, onda je okusio slast pobjede, Hamze mi žao, pustiću mu jednu da ode mirno spavati.
Hajde Aca i Vladane, ulazite, treba neko konkurentniji, ovo je sve slaboLast edited by notorious; 10-01-12, 00:37.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostDa nisam ja Mandušić, pošto sam stijena za ovu ekipu Dušan je jadan gubio dok nije počeo sa mnom igrati, onda je okusio slast pobjede, Hamze mi žao, pustiću mu jednu da ode mirno spavati.
Hajde Aca i Vladane, ulazite, treba neko konkurentniji, ovo je sve slaboJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Evo sad nas se dosta skupilo , ako se u narednim danima poveca broj mozemo sad ligu da napravimo , ali da igramo svi , a ne da se prijavite i da niko ne igra , kao prosli put ..
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostPa ne radi mi link...
Tako da Aco spusti cekic...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Upadajte,bar dvojica,ja i noto smo tamo
http://www.haxball.com/?roomid=6c13f...d9f873717f5005sigpic
Comment
-
Sportski pozdrav dominantnim personama. Kao sto vidite, vodio sam neke poslovne konverzacije, pa sam poceo da kucam razmak posle zareza, veliko slovo i te nepotrebne stvari. Dolazim u miru, ako ima ovde neki konobar nek donese svima turu na moj racun, a meni jednu produzenu s mlekom i cedjenu pomorandzu, ne pijem dok vozim.
Eh da, ne zaboravite, najbolje se mjesa dzim i limunada !
http://www.youtube.com/watch?v=CH4BS_bXGeECuj prvi maj
Comment
Comment