Meni su rekli da ne mogu ispraviti ni sa socivima ni sa naocarama.-1.75 na levom i -0.25 na desnom,cak se povecala dioptrija na levom za 0.25 u odnosu na prethodnu kontrolu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Vladan View PostFC ja imam dioptriju ali nosim naocare jer nesto ne volim da dodirujem oci.A i mala mi je diotrija pa ni naocare ne nosim stalno.Samo sto je meni oftalmolog reka' da je bolje nosit' naocare jer se oci vise muce,ne ulijene se kao sa socivima.Ti si mlad pa je moguce i da ti se dioptrija ispravi,pa cak i ako je minus,kod mene nema sanse,stari konj
Sto se ovih praznika tice molim vas samo umjereno.Nece hrana nidje pobjec',samo umjereno,zdravlje je najprece!Pa nisu ovo samo moji savjeti,vec i Nade Macure!Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostMeni su rekli da ne mogu ispraviti ni sa socivima ni sa naocarama.-1.75 na levom i -0.25 na desnom,cak se povecala dioptrija na levom za 0.25 u odnosu na prethodnu kontrolu
Originally posted by AK47 View PostTo da si konj si u pravu 100% a i sire,slike sam ti vidio i vidim da se i ne ogledas previse,a i kad se ogledas ocigledno ti je dioptrija nedovljna pa ne vidis dovoljno dobro da ispravis nedostatke,htio sam napisati da mozda koristis mandine preparate,ali necu da se administracija ne uvrijedisigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTo da si konj si u pravu 100% a i sire,slike sam ti vidio i vidim da se i ne ogledas previse,a i kad se ogledas ocigledno ti je dioptrija nedovljna pa ne vidis dovoljno dobro da ispravis nedostatke,htio sam napisati da mozda koristis mandine preparate,ali necu da se administracija ne uvrijedi
Comment
-
-
Cim su ove slave,Vladan se ne trijezni...sramota za forum i nadlezne kad dopustaju da se covjek pijan loguje,to je samo faustino mogao
majo,gledaj svoje poslove,ne zabadaj taj nosic gdje mu nije MESTO
Vladane,ispravljaj vid ili cemo te otjerati iz LEPIHZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSta je ovo svi sa coroskopima na forumuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
-
Pa Miko normalno je da ti imas savrsenu dioptriju, a isto tako kad se pogleda koliko godina imaju AK i Vladan, sasvim je logicno da oni nose cvikere. Ja se samo cudim kako su uspeli u tim godinama da savladaju ove moderne tehnologije i da se registruju na forum pretpostavljam da im je neko mladji pomogaohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Obje ste starije od mene i Akana i mozda nemate problema sa vidom ali svakako sa krstima,vjerujem da je najteze ustat' ujutro
Ja sam perfektno vidio do tog ljeta 2008. i OI.Jedan dan super,sjutra nisam mogao da vidim sa par metara udaljenosti grafiku na bacanje koplja,vjerovali ili nesigpic
Comment
Comment