Sneijder je igrao Vladane jednu sezonu odlicno,najveca je glupost sto je Paolo Cannavaro dobio nagradu,a DR. Andrea Pirlo nije tada,a zasluzio je po svim parametrima,kroz cijelu karijeru je igracina,a i tu sezonu je bio
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostTi bi da se svađaš?
Bacite pogled ako vas ne mrzi,50 najgorih omota albuma svih vremena.
http://www.24sata.hr/fun-fotke/galer...vremena-245386sigpic
Comment
-
Slazem se ja sa tobom da je steta sto Xavi nema, tu nema pogovora, i napisao sam u prethodnom postu da to sto on radi se granici sa nemogucim i da ne znam koliko ce trebati vremena da prodje da bi neko bio kao on, ili blizu. A to sto uzima Messi, to sam ti rekao u proslom postu, ljudi jednostavno vise vole te sto su golgeteri nego one sto im pomazu da postignu go. Prosto je tako, tu su pare pa se onda i mediji lepe za to. A to je strasan biznis, tako da je tako kako je.
Ko god da kaze da Messi sam sve radi je idiot, ko god kaze da Messi nume je isto. To sto samo odredjeni igraci dobijaju zvanicne nagrade je druga stvar, ali ono sto rade Xavi i Iniesta je bogovski, uvek se odusevim kad ih gledam, kako kreiraju napad i kako Xavi te uvek nadje sa onom njegovom loptom, samo stanes u neverici kako to covek izvodi.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSneijder je igrao Vladane jednu sezonu odlicno,najveca je glupost sto je Paolo Cannavaro dobio nagradu,a DR. Andrea Pirlo nije tada,a zasluzio je po svim parametrima,kroz cijelu karijeru je igracina,a i tu sezonu je biosigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTo tek,zamisli jedan Pirlo zadnji vezni,a takav fantazista i koji ima takvu karijeri i na tom SPu je objasnio i oni daju Kanavaru.Jos su tim potezom lupili takvu samarcini Maldiniju i Bareziju koji su izmislili fucu za Kanavara
Pirlo je igrao taj Mundijal dobro,a i u Milanu je godinama bio fantastican,pa cak i sada u Juventusu igra odlicnoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Najbolje fudbalske diskusije se vode u TADBASU,to je odavno poznato
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostPrebacite ove postove U Svlacinici.
To kazem cisto kako se ne bi jos par clanova slogiralo kad bi videlo o cemu se pise.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostPrebacite ove postove U Svlacinici.
To kazem cisto kako se ne bi jos par clanova slogiralo kad bi videlo o cemu se pise.
Olja je zaduzena za kolace, mada ne znam koliko idu uz pivo, pa evo ovo za svaki slucaj.
Comment
-
Rekla bih Mariću da si ti ljubomoran malčice.
Koooookiceeeesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment