Ma ebes to... Vi kazete Messi ja kazem, Iniesta i Xavi to su glavni igraci u Barci, videli smo ga sta je napravio u Argentini.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
A ne kapiram tu foru? Mislim fudbal cini 10 igraca i golman, a drugo ne bih ni svako mogao da puni tako i da ima iza sebe Iniestu i Xavia, niti bi Messi imao toliko prilika da nema njih. Pritom ga u Argentini stavi i na sredinu, nema ni blizu igrace koje ima u Barsi, a Barsini igraci igraju samo jednu vrstu igre, gubili ili vodili, postoji samo jedna vrste igre koje se drze i ne postoji nista van toga, tako da nije ni cudo sto se ne snalazi u drugim ekipama i sa igracima koji ne mogu da igraju tu igru, je l' on kriv sto 9 igraca ne moze da ga prati? Ako jeste, onda oke.
Ali na tome se toliko dugo radilo da se takav fudbal izgradi i takvi igraci, uspeli su u tome. Ljudi su dobili vrhunski fudbal, a onda nalaze kao neke lose stvari u tome.
Onda sledeca stanica je protekcija, kao da Real i ostale velike ekipe kao i druge legende fudbala se nisu izvlacili na svoje ime.
Comment
-
There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostMedicinski naziv za to je spamer.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
O da.Sa tobom svaki dan podelim sve moje takticke zamisli.
Mada stvarno mislim da ti to ne pominjem mesec dana, posto sam krenuo da te smaram.
Ali u poslednje vreme, ti mi punis inbox sa svakakvim glupostima, ono sto je dostiglo vrhunac je ona tvoja bolesna slika koju si mi juce poslao.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostA ne kapiram tu foru? Mislim fudbal cini 10 igraca i golman, a drugo ne bih ni svako mogao da puni tako i da ima iza sebe Iniestu i Xavia, niti bi Messi imao toliko prilika da nema njih. Pritom ga u Argentini stavi i na sredinu, nema ni blizu igrace koje ima u Barsi, a Barsini igraci igraju samo jednu vrstu igre, gubili ili vodili, postoji samo jedna vrste igre koje se drze i ne postoji nista van toga, tako da nije ni cudo sto se ne snalazi u drugim ekipama i sa igracima koji ne mogu da igraju tu igru, je l' on kriv sto 9 igraca ne moze da ga prati? Ako jeste, onda oke.
Ali na tome se toliko dugo radilo da se takav fudbal izgradi i takvi igraci, uspeli su u tome. Ljudi su dobili vrhunski fudbal, a onda nalaze kao neke lose stvari u tome.
Onda sledeca stanica je protekcija, kao da Real i ostale velike ekipe kao i druge legende fudbala se nisu izvlacili na svoje ime.
Barselona je i ovako bila najmocnija,dolaskom Aleksisa i Fabregasa su tek monstrumi,a sto niko ne prica o Aleksisu?Pa zar nije najbolji igrac Barse u zadnje vrijeme,u nenormalnoj formi.I ondje je morao da bude crveni ali je cinjenica da je Barsa bolje i da ih je pobijedila zasluzeno.Kad imaju motiva niko im nista ne moze,samo Siti moze da im parira cini mi se,kad bude imao normalnog trenerasigpic
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostO da.Sa tobom svaki dan podelim sve moje takticke zamisli.
Mada stvarno mislim da ti to ne pominjem mesec dana, posto sam krenuo da te smaram.
Ali u poslednje vreme, ti mi punis inbox sa svakakvim glupostima, ono sto je dostiglo vrhunac je ona tvoja bolesna slika koju si mi juce poslao.
Imam i danas jednu,hoces?sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAko je on juce bio vrhunski fudbal ja onda fudbal vise bolje i da ne gledam.Kako to da u Barsi daje toliko golova,a u Argentini se ziv ne cuje,kako to da Spanija sa Cavijem i Injestom radi stvari koje radi,a Argentina sa Mesijem nista,ima vjerovatno jos jednu priliku i to je to sto se reprezentacije tice.No,jos ce ispasti da Argentina nema dobru reprezentaciju.
Barselona je i ovako bila najmocnija,dolaskom Aleksisa i Fabregasa su tek monstrumi,a sto niko ne prica o Aleksisu?Pa zar nije najbolji igrac Barse u zadnje vrijeme,u nenormalnoj formi.I ondje je morao da bude crveni ali je cinjenica da je Barsa bolje i da ih je pobijedila zasluzeno.Kad imaju motiva niko im nista ne moze,samo Siti moze da im parira cini mi se,kad bude imao normalnog treneraThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostAko nije slika tvoje Jovane ili neke tvoje druge drugarice , neka hvala.
Originally posted by Indigo View PostPa to je sustina, to ja pricam al dobro neki ljudi to nece da shvatesigpic
Comment
Comment