Originally posted by Shardonnay
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Olja Adriana Lima je zakon ,ženska je predobra.
Evo vidi oviu slatkicu ona je meni jedan od dražih Candice.
Prelijepa jehttp://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostE pa ne znam, meni chrome odlicno radi, cak je i chat solidan.
vec 2 dana umirem od smeha kad procitam ove komentare
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=562122
Koliko sam se ismejao na komentare, naci neveruem
(Blagoje, 1. decembar 2011 03:11)
Comment
-
Meni je od pocetka bilo cudno. Previse je tu bilo strogoce, za zenski rod. A jos kad vidis da sam, i pored svoje neodoljivosti, u nemilost, onda mi je padala na pamet samo jedna stvar. "bojanabg" je ustvari "blagopž"! (skracenica "pž" je za Pozegu, ali pretpostavljam da to samo "Bojana" zna)
Comment
-
A evo "joj" ga pokusaj nastupa u pravom svijetlu, ali je brzo odusta"la"
http://www.sportklub.info/forum/members/914-BojanBg
Btw, sad se donosi neki novi zakon, koji omogucava registraciju detektiva... Pretpostavljam noto da mislimo isto.
Comment
-
Sto ne stavite smooth red, ja nemam nikakvih problema na njemu. Avatari su normalne velicine i svi smajliji su tu.
Aj razumem ovog LBJ-a da nece to da stavi jer ga skin podseca na najveci klub sa ovih prostora, ali za ostale slobodno stavite, savrseno radi...There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostSto ne stavite smooth red, ja nemam nikakvih problema na njemu. Avatari su normalne velicine i svi smajliji su tu.
Aj razumem ovog LBJ-a da nece to da stavi jer ga skin podseca na najveci klub sa ovih prostora, ali za ostale slobodno stavite, savrseno radi...
Comment
-
Nije dobar je smooth red, ima svega, naleti se i na po koji najveci sto nemas na IPB style, ali dobro niste ni navikli na to, IPB je pust i prazan kao i vitrine vaseg muzeja. Dal ga i imate Op, mrkThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNije dobar je smooth red, ima svega, naleti se i na po koji najveci sto nemas na IPB style, ali dobro niste ni navikli na to, IPB je pust i prazan kao i vitrine vaseg muzeja. Dal ga i imate Op, mrk
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMogu ti reci da je Partizan najtrofejnije sportsko drustvo na svetu pa ti onda izracunaj da l imamo muzej ili ih jednostavno bacamo na gomilu, ko ce napravit toliki muzej. Ultimate mrk
Edit: jbg LJubo nisam video...There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNista je ne sporim, i mi imamo neverovatnu zelju i mnogo nam je krivo sto nismo 25 puta uzastopni prvaci u Karlingu, Pikadu i Sinhronom plivanju (btw tu ste inace i evropski prvaci) gde dele trofeje sa pijace i fora je kada vidis Tozu jazavicara kako u bundi i sa ulovljenim lisicama preko ramena dodeljuje trofej, a kasnije te iste trofeje prodajete na kilo u staro gvozdje Op, op...
Edit: jbg LJubo nisam video...
Ma kakve veze ima bitno da kad skupis sve pehare na svetu ikad dodeljene i kad ih prebrojis na najvise od njih pise PARTIZAN, ne Real, ne Barselona, ne CSKA... a kamoli ne crvena zvezda.
EDIT: Kad je spam nek je bal
Comment
Comment