joj bre hamza, zasto nisi rekao o cemu se radi, nisam trebala da kliknem na link...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Ivane, ne mora da znaci da ti je pas otrovan. Postoji nekoliko realnijih scenarija... Druga stvar, koju niko ne spominje, je da si skoro pa direktan krivac za smrt svog psa. Isto kao sto bi bio da je taj pas ugrizao nekog. Ili, ukoliko je snazne konstitucije, nagrdio nekoga... Zivotinja nije za svakoga, i drzanje iste izuskuje veliku odgovornost.
edit. sad vidim da je upucan... Da li ti je neko dosao u dvoriste da ga upuca?! Nije moj dobri Ivane...Last edited by M_G_S; 29-11-11, 20:55.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostIvane, ne mora da znaci da ti je pas otrovan. Postoji nekoliko realnijih scenarija... Druga stvar, koju niko ne spominje, je da si skoro pa direktan krivac za smrt svog psa. Isto kao sto bi bio da je taj pas ugrizao nekog. Ili, ukoliko je snazne konstitucije, nagrdio nekoga... Zivotinja nije za svakoga, i drzanje iste izuskuje veliku odgovornost.
Sjedio sam u kuci, to je bilo kasno uvece, i cuo sam cudne zvuke. Izasao i vidio sta sam vidio. Nemoj da pametujes molim te!Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostNesto vam mnogo crkavaju te zivotinje... Nije dovoljno da ih mazite. Mora im se malo i hrane davati...
Cigu je bas konj crkao kad ga je naucio nista da ne jede...
Ja sam imao psa. Kordobski mastif. Smatra se izumrlom vrstom... Svaki dan me je pratio do na autobus, a kad sam se vracao, cekao me... Jednog dana me nije sacekao. Znao sam da nesto nije u redu...
I ja ih čitam, misle da im je kavez hrana, a ko zna kako ih kažnjavaju kad im nešto izgrizu. Pretpostavljam da hrčak iz Bijeljine navija za Novaka, i da će doživiti bar 10 GS.
Bio si previše dobar gazda, pa je potražio novog.
Comment
-
Jasno mi je kad se zezate oko nekih drugih stvari, ali oko ovoga...to mi stvarno nije jasno, ali ocigledno je da nas ima raznih na ovom svetuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostIvane, kada kidnapiju dijete, pa i iz dvorista, da li roditelji krive samo kidnapere? ;)Everything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment