Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostIbrica sa cukom i imamo deal
Ajde sklanjaj Kema i kad budes dolazio castim te domacom lozom i pitom
A svakako ces me castiti kad dodjem.
Eto sljedeci put kad izgubis bit ce Ibrica sa cukom.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by M_G_S View Post
Ja volim onu Dunje i kolaci,kuca mirise na tebe kad se smraci,suze padose,dunje i kolaci,mirisu,mirisu.
Originally posted by Joe Cole 10 View PostIpak ostaje Moke.
A svakako ces me castiti kad dodjem.
Eto sljedeci put kad izgubis bit ce Ibrica sa cukom.
Bizin dodaje neki poseban ton pjesmi,svakoj,ne samo ovoj.
AKo ostane Kemo nista od cascavanjasigpic
Comment
-
Nemoj da Kemo stane izmedju naseg prijateljstva .
Vidjet cemo ti meni sredis nesto a ja sredim da Kemo nestane sa avatara.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
-
Pošto vidim da ste postavljali neke klipove sa ja imam talenat ,neke sam i pogledao ,ja inace pratim sve vrste tipa takvog takmičenja jer ima mnogo finih stvari uglavnom ima i loši ali ono bolje zamjeni lošije pretezno .Evo jedan klip sa takmičenja tipa ja imam talenat.
Djevojcica ima prejak glas.Pjeva pjesmu jednog od najvecih vokala Jennifer Holliday.Last edited by Adin; 28-11-11, 21:46.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by PrototypeDa nam nije MGS malo ljut zgog skorasnjih poraza Tsonge od Feda xD Postade velik hejter jbt xD
ps. Samo jos jednom, za Špagetija.
No1e Srđe Đoković
Comment
Comment