Odmaramo danas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ivane,ti 100 e ti neće ništa toliko pomoć a bezveze ćeš ispasti lopov i na taj način,pošto si ovamo svojevrsni lopov.
I ne dirajte Indiga,čovjek ima svoje načine razmišljanja....Indigo gdje ono bješe Brazil.
Gledaj ovog frajera alaj se gubi,Indigo kad odemo u Brazil obećaj da me nećeš ovako blamirat.Last edited by Adin; 19-11-11, 00:24.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by ivan piper View PostIh, ja vazda zakasnim
Kako je zahladnelo mnogo je manje ljudi nego letos...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Olja, neke je i mecava zatrpala pa ne mogu da udju na net.
A neke je komsija konacno uhvatio u kradji internetaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinumene padno prvi sneg
sase otopijo
paje sad prva bljuzgavica
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudniciThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ne pominjite mi sneg i bljuzgu... ja sam vozač
Sada će on još malo...da nas iznenadi...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Znate li kako je to kad Zećo nađe tuđe pare? ...
Pronašao jedan Ćoze torbicu, a u njoj 10-ak hiljada evrica... Pozvao on radio.
"Dobar Dan"
"Dobra vi sreća"
"Kako Vam mozemo pomoći?"
"Pronašao sam torbicu izvjesnog Zorana ...?
"I? Kako Vam mozemo pomoci?"
"Pa tu su pare, kartice, njegova dokumenta...?"
"Da?" "Pa ja bih da narucim ednu pjesmu za Zokija"
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDobro drago mi je da se razumeš u psihologiju, ali kako znaš da je ona sama objavila ovo na sva zvona?
Jutros su u jednoj ozbiljnoj emisiji na TVu razgovarali o ovome i pominjali i neke druge skorašnje primere, gde su ljudi takođe pronašli neke veće novce i vratili i tu sam shvatila da su novinari nju pronašli.
Ako već čitaš između redova, zar ne misliš da je ovaj članak malo prenaduvan i da malo teži senzacionalizmu, a da je ona prava poenta izgubila pravi smisao?
Moja sestra je jednom vratila solidnu sumu novca, a cak je bila top situacija da ga prisvoji. Cak je ta osoba htjela da casti, ali nije mu vratila zbog nagrade... I nije bilo teksta u novinama...
Comment
-
Originally posted by shminka View PostBalasevic spektakl sinoc u Zetri
u BG-u, ali u Sava Centru, a ne u nekom prostoru gde moze 200 ljudi da stane, nije godinama pravio koncert, bas sam se uzelela da idem da ga slusamhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostCura je premazana sa hiljadu boja... S obzirom da mu je dala kljuc od kupatila koji se rijetko koristi od strane drugih gostiju, logicno je da bi i ona, uz eventualno nekog drugog zaposlenog, pronasla torbicu. Nekako je opasno po zivot uzeti nekom toliki novac, a da taj neko gotovo sigurno zna gdje ga je ispustio... Mirno ce da spava ne zbog casti, nego jer joj nece pokucati neko na vrata sa ljevorom i prigusivacem...
Moja sestra je jednom vratila solidnu sumu novca, a cak je bila top situacija da ga prisvoji. Cak je ta osoba htjela da casti, ali nije mu vratila zbog nagrade... I nije bilo teksta u novinama...Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
Comment