Tuto, mislio sam da me podržavaš, a ti stao na njihovu stranu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tuta je siva emincija (ispred) naše grupe, oću reći nemož' ni muva da preleti..mi pazimo da njegova gocpoja, kojim slučajem, ne uđe u grupu, a on pazi na sve ostale...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Ako me pamćenje dobro služi, a hvala Bogu te sa tim još uvek nemam problema, tuto imali smo drugačiji dogovor, nego što sada tvrdiš, al dobro, nećeš javno, i bolje nemoj vidiš da ovi seku vene za tobom... nešto im teško palo..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Samo da vidite dokle je ova raspala drzava spremna da ide i sta sve servira zombijima ispred racunara.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/289...evro-milioneri"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Odem ja tako u pauzici da šetam malo po forumu i kod jednog forumaša stoji da je rođen 1.januara.
Sine meni da sam kod mnogih videla da su naveli taj datum kao trenutak kada su upoznali ovaj svet, te odem u kalendar...a tamo stoji da 1.januara slavi
Spoiler4665 forumaša
http://www.sportklub.info/forum/cale...y=2012-1-1&c=1
Šta ću bilo mi je dosadno.sigpic
Comment
-
Originally posted by majabl View PostKad ja mogu vratiti svoj avatar?
Originally posted by tuta bugarinafatar
po pitanju afatara niko nije ovi dana nagraiso ko oni fladan
dopala ge necija dizvineš hrckica aon se siroma zaigro snjom
štace kad je dobar coek pa vole te stvari
kadli
ona tinjega nekako ispotaje ugrize ito dizvineš za prs
aon potrošijo pola plaše rakie da dezinfikuje
paga sad eno vido samga na bubljaku
prodaje je ako koji oće duzme
al nije nikoji baš tolko lut
ma šta muje to trebalo
budala
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
Legendosigpic
Comment
-
sigpic
Comment
Comment