Neka on za svaki slucaj popije dva red bull-a, jer glupo bi bilo da mu ne dozvole takmiciti se jer je anemican.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostPa radi sta hoces samo nemoj zapaliti cigaru iz iskustva ti govorim ;)
Originally posted by notorious View PostJe li Maja konačno shvatila da je najgora Vladane gdje ćeš ljudima predlagat da jedu slaninu ali izvukao si se sa očekivanom rutinskom pobjedom protiv slabe protivnice.
Mada bi te vjerovatno pustio,dobro Novaku ide od kad drzis taj avatar
Originally posted by Miko View PostNe brini , to sigurno necu ;) Droga,pice,cigare - Nein
Majo imas odlican avatarLast edited by Vladan; 09-11-11, 18:16.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMaja je jaca protivnica od tebe,samo reci ako smijes,nadji mec
Mada bi te vjerovatno pustio,dobro Novaku ide od kad drzis taj avatar
Budimo ozbiljni, Maja ne spada ni u zadnju najgoru kategoriju prognozera, protiv nje da ne kažeš rezultat bićeš bliže, i ti se sad hvališ time Hamza će iskoristiti tvoje lažno samopouzdanje i već sutra ti postaviti avatar vjerovatno Murray-a Tek ako prođeš par tih solidnih prognozera, a znamo da nećeš proći, onda me možeš izazvati
@MGS, da avatar nije iz filma protiv Mavrovića
Comment
-
Originally posted by notorious View PostBudimo ozbiljni, Maja ne spada ni u zadnju najgoru kategoriju prognozera, protiv nje da ne kažeš rezultat bićeš bliže, i ti se sad hvališ time Hamza će iskoristiti tvoje lažno samopouzdanje i već sutra ti postaviti avatar vjerovatno Murray-a Tek ako prođeš par tih solidnih prognozera, a znamo da nećeš proći, onda me možeš izazvati
@MGS, da avatar nije iz filma protiv Mavrovića
Originally posted by hamza_TM87 View PostE Vladane moja prognoza je 6:3,6:4
6/3 6/3 za mladjeg i boljegsigpic
Comment
-
Gdje ćeš tennis dobiti, sreća pa se s njom ne kladiš u pare, inače bi tražio jestive stvari po kontejnerima. Koja je opklada sa tennis i Čika Dačom da ispratim tvoj brodolom
@MGS protiv tebe mogu tek kad dobiju mene, znači da ti nikad niko neće stati na crtu.
Comment
Comment