Originally posted by Joe Cole 10
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Sta je Maricu cutimo a? Samo isprozivas i pobegnes, kao i uvek, sine sto se nisi pojavio u prosli petak sa tim tvojim cuvenim drustvom!
Imao sam donekle grizu savesti sto sam ti to uradio a sada vidim kakva sam budala bio...
Wade, ne bih ja mirno spavao da sam na tvom mestu! Razumem da se ti ljutis za ono silovanje u basketu ali sta si mislio da cu te pustiti...ali opet nisam ocekivao da ces stati na stranu ovog muljatora!There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by majabl View PostEeeeeeeeeee, ko je raspolozen za neku opkladu.
Notoriousa mi nesto zao,ne bih imao srca protiv njega,a i bilo bi previse lakosigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostSta je Maricu cutimo a? Samo isprozivas i pobegnes, kao i uvek, sine sto se nisi pojavio u prosli petak sa tim tvojim cuvenim drustvom!
Imao sam donekle grizu savesti sto sam ti to uradio a sada vidim kakva sam budala bio...
Vejd je u pravu.Stvarno ti treba odmor od foruma.
Taman vise i nemas titulu moderatora, tako lepo odi i zaboravi na ovaj virtuelni svet.Neke stvari shvatas previse licno..
Comment
-
Kladite se bre na Monfisa i Lopeza,kakvi crni kukuskini i kunjicini
Comment
-
-
Opet ce nas prekrasan forum ukrasavati avatari lepog radeta i jos lepseg bokija u kupacem kostimu,ili jos bolje"nagi Robredo"
Comment
Comment