Jeste to je nedelja, prosle godine je bila subota i na taj dan Federer je pobedio Djokovica u polufinalu i to mi je bio najlepsi poklon za rodjendan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Moj najbolji rodjendan, u tom smislu je bio 2007. godine, tada je Roger 5. put osovjio Wimbledon, dobio Nadala u onakvom mecuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
moram dispriznam
onako čofečanski
da
isto kogođ i neki drugi diskusanti
koji bi da diskusuju samo radi diskusije
jelbi ioni teli da reknu dase i njiova negde čuje
kad ih već ni žena ni deca ni nikoji kurmoj ne zarezuje
pa
reko
ija samti ponekad taki
aj dija da reknem koju
toes
i meni je jutros mali
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
Comment
-
Imam jedno pitanje u vezi ovih smajlija,ubacivanje slika,videa...Jenostavno ih vise nemam u opcijama,a nisam nista cackao.Da li ste nesto promenili pa se nalaze na drugom mestu,pa ja ne mogu naci ili nesto ja ne radim kako valja?
Ako moze mala pomoc.
Comment
Comment