Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AcaGrobar View PostKoji navijacki pokret?Da se koljete i ubijate kao ovi majmuni?Jel to cilj navijackog pokreta?
Ja ne znam sta to engleski zakon brani osim tuca i nereda.
Vi '' pametni '' simpatizeri koji toboze ne mogu na utakmice zbog huligana. Znate ona cuvena fraza '' ne mogu dete, na stadion da odvedem zbog budala '' e takvi izgovori onih kojima je zao da daju 200 dinara za utakmicu i koje mrzi da dignu dupe da odu od stadiona nece proci, mozete samo da nas gledate i da psujete nista vise.
Comment
-
Nisam upoznat puno sa navijackom sitauacijom u Srubiji.Ali u BiH iz kola u kolo iz godine u godine uvijek iste grupe prave sranja,nacionalisticki vrijedaju a te grupe nisu Manijaci i Horde Zla.Jer clanovi tih grupa su odrasli u Sarajevu,gradu gdje zive tri naroda i gdje su svi gradska raja ;)
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostOnda ga procitaj ponovo, a za vas sminkere navijace ima zapad ima istok pa semenke u ruke i na svakih 10 minuta psujte ponekog svog igraca i nek vam bude puno srce.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostHajde prosvetli me,sta pravi navijac treba da radi?
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSlobodan sam da ti kazem da odjebes sa ovom raspravom dvadeseti put, svaki put me zamoris tom nekom diskusijom, lepo ti kazem za takve kao sto si ti, Jug i sever nisu zato ne pokusavajte da promenite ono sto nikad necete moci, na istok batice ili na zapad a ako ti je skupo sedi kuci ionako vam je to uvek primarna opcija.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
Comment