Ja taman htio sebe i MGS-a da prijavim ispred LEPIH ali kad ste vec sve uzeli,prihvatam i postujem
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakva pomama za otavranje turnira... hahahahahahha... a nekada čovek ne može da vas nahvata....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jeli se danas Asprilja oslobađa kazne...http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Xaxaxaxaxa
Jesu kraljevi...
Lopovi ukrali mine iz minskog polja!
AGENCIJE - 28.04.2010 11:39
GORNJI VAKUF - Iz minskog u Vrsama kod Gornjeg Vakufa polja ukradene su dvije eksplozivne naprave koje su demineri otkrili, locirali i propisno obilježili, prenose agencije.
Demineri firme "Mrud" iz Ljubuškog koji obavljaju deminiranje kažu da se ovakav slučaj do sada nije zabilježio u deminerskoj praksi.
Interni kontrolor Nijaz Džafo ne može shvatiti da je neto imao hrabrosti da uđe u minsko polje i tako nešto učini prenosi Dnevni avaz.
"Naši demineri su nakon sedam dana rada otkrili jednu protupješadijsku antimagnetnu minu (PMA 1) i neeksplodirano kumulativno punjenje od ručnog bacača granata (RPG). Po pravilima, sve smo to locirali i obilježili te čekali da dođe ovlaštena osoba za uništavanje. U nedjelju je na lice mjesta dolazio inspektor, sve fotografirao i napravio bilješku, a u ponedjeljak ujutro kada je došao stručnjak za uništavanje neeksplodiranih opasnih naprava njih više nije bilo. Mi smo u nedjelju radili do 15 sati i iza nas je sve ostalo uredno. Netko je, prateći traku, ušao u minsko polje i pokupio obje eksplozivne naprave. U mojoj desetogodišnjoj praksi deminera za tako nešto nisam čuo", kaže Džafo.
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ja ne znam zasto se nazivaju navijacima....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMi smo za sve Juzno Amerikance, za sve Ruse, Ukrajince, Poljake, Grke i Turke smesni.
EDIT: http://identitet.ba/?p=863
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostPa uskoro ce biti posto se nista protiv idiota ne preduzima...
Comment
Comment