Originally posted by Shardonnay
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by asprilja View Postevo ti jedan pogani savet...na zagrevanju svuda oko linija tapni onako lopticu,u tkzv blagi aut,da ostane trag,ali sve kao kulerski slucajno da te ne provali i onda kada god je sumnjiva ti mu pokazes trag malog auta...tkzv peglica
Hvala na savjetu, ali mi nije pomogao ne pali to kad igraš u gostima, kod nekog koji spava na tim terenima. Izgubio sam, iako sam uzeo 3 gema više, to samo ja mogu
@ Olja Raduje me što kažeš da neki neće okusiti čokoladnu tortu, to znači da neki i hoće
@ Shardonnay AK se stidio da ti kaže, da većina budžeta ide na paradu ponosa za koji dan u Beogradu, tako da se uzdaj u MGS-a i da će se pojaviti Romeo.
Comment
-
Originally posted by Duka View Posthahahhaha brate tako je ili ako ti dovede bracu,ili vod rodbine,ili ti dodje njen otac i zaprijeti,makse to su horor stvari!
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostA najjaci su likovi sto svakoj curi upoznaju porodicu... A onda brzo nakon toga sut karta... Kad nedje naidju na nekog brata sa zelenom kartom u dzepu, promijenice taktiku za 180 stepeni...
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Kako ova dva gurua, na mig... hop eto obojice...
Što se tiče torti i kolača, nema šta ne pravim, zapravo pravim sve.... a što se tiče degustiranja istih... pa ne znam videćemo, možda ako bude neka prilika... lepa prilika...
Ali što pravim čokoladne torte... tiiiiiii...............sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Biće dosta prilika. Ako slučajno prođeš sve testove za LEPE, vjerujem da ćeš od sreće napraviti vagon torti i kolača. Bićemo tu i na paradi ponosa, LEPI to ne propuštaju, MGS je jedan od glavnih organizatora, pa se možeš i tad iskazati čokoladnim vještinama.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostVladane, je bih ti dao oko 25 godina... Sto rece neko, nije bitno koliko imas godina, vec kako ih nosis i kako se ponasas...
Originally posted by miloolja View PostKako ova dva gurua, na mig... hop eto obojice...
Što se tiče torti i kolača, nema šta ne pravim, zapravo pravim sve.... a što se tiče degustiranja istih... pa ne znam videćemo, možda ako bude neka prilika... lepa prilika...
Ali što pravim čokoladne torte... tiiiiiii...............sigpic
Comment
-
Originally posted by notorious View PostBiće dosta prilika. Ako slučajno prođeš sve testove za LEPE, vjerujem da ćeš od sreće napraviti vagon torti i kolača. Bićemo tu i na paradi ponosa, LEPI to ne propuštaju, MGS je jedan od glavnih organizatora, pa se možeš i tad iskazati čokoladnim vještinama.in another life
I will love you again, RF.
Comment
Comment