Drevni Asprilja, pretpostavljam da si ti vozač.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Shardonnay View Postsad vidim da su LEPI upravu kad tvrde za sebe da su pravi rasadnik mudrosti. Od jedne obicne reci, kafe, i Oljinog posta sa posterom, nastali su ovakvi postovi o zdravom zivotu i ljubavi, svaki novi post kvalitetniji od drugog, prava erupcija genijalnosti...
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by asprilja View Post1000 ti stepenika treba do vrha a jedan jedini do dna
Svaka čast, post koji odslikava dominaciju.
Idem se malo zagrijati, i onda veliki teniski meč protiv rođaka, i naravno svađa za svaku lopticu koja je pala blizu linije. Nema izrazitog favorita, kvote na kladionici su podjednake.
Comment
-
evo ti jedan pogani savet...na zagrevanju svuda oko linija tapni onako lopticu,u tkzv blagi aut,da ostane trag,ali sve kao kulerski slucajno da te ne provali i onda kada god je sumnjiva ti mu pokazes trag malog auta...tkzv peglicaCuj prvi maj
Comment
-
da li neko sluuuucajno zna,koliko kosta prevod filma?da pojasnim...ovaj film sto meni treba,nema niti srpski ni hrvatski,osim engleskog,da li neko zna koliko kosta da ti prevede film?i sve to odradi?
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
I-Phone rules...
Spoiler
Spoiler
SpoilerThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands