Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
He's coming he's coming
he's here have no fear
stay by his side
and he'll take you for a ride
Faustino_Asprilla_35438a.jpgZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostMa ragbijasice su zakonn! Evo ako neko jos nezna pravila neka nauci! http://sportsport.ba/ostalo/uz-zgodn...-pravila/64850Last edited by Adin; 25-09-11, 21:16.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
E da,pjesmica je prejaka
Originally posted by Shardonnay View PostNisam tuta, ali ova praznina u tadbasu me je pogodila pa sam sastavila par stihova. Odmah da napomenem da ne zelim da postanem tuta umesto tute, ne morate postavljati poll i glasati ko je talentovaniji dakle:
bez Lepih, od dosade od dlaka trebim
tepih
gresne smo bile, sto nismo zajednicku grupu sa vama svile
Vladane i Akane, vec vas zamisljam tako cakane
tuzna ce biti ova noc, jer da vam skinem banove nemam
adminovu moc
Vidite li kako sam sef nacrtao?Ja mislim da ne moze bolje!sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPrevise sam pod uticajem emocija da bi nesto replicirao na ovu pljuvacinu,odbrojavanje jos malo
Originally posted by Shardonnay View PostLepi jos malo pa i lici na Rogera
stvarno je dobro, ulepsao si mi ovaj grozan dan
Nego,kad smo banovani onda su LEPI bili dobri,istina je izasla na vidjelo i sad slobodno mozes da istupis iz one grupesigpic
Comment
-
Originally posted by notorious View PostMa pusti ih, umislile da imaju neku grupu po ugledu na LEPE, pa neću da im stajem na muku.
Plagijatori jedni plagijatorski... stidite se...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja sam samo vidio tutu,MGS-a i velikog faustina koji je rekao da je par vrlo zrelih forumasa(nekako sam se pronasao) nezasluzeno banovano,vidio sam ovu pjesmicu ali nisam cakan kao Vladan pa se nisam pronasao,ali u svakom slucaju hvala vrlo smjelo od vasZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment