Originally posted by asprilja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Shardonnay View PostNije nego svi vi pricate da volite takve normalne devojke, a vecina bi najradje da bude napucana stalno. I onda kada naidjete na takvu iz opisa, mislite da verovatno sa njom nesto nije u redu sto hoce sa vama na basket
Ali eto na primer devojka koja je isla samnom na maraton i koja ga je izrdzala iako je mladja od mene jos je uz to lepa i zgodna i trenira, hmmm tako nesto treba zeniti O osobina ne bih ni da pricam, ako se prisetim, mozda se zaljubim
Nismo svi isti....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostBilo ih je, hvala Bogu nije izumrla vrsta....
Takve su mi najprivlacnije....
Mada si u pravu da ih je sve manje, danas sve zele da budu Jelene Karleuse...
Dobija Dolgo, ne odgovara Tsongi....http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Nisam misilila bukvalno na podelu na crno i belo. Mislila sam na to da momci ipak vise vole da budu dominantniji, tako da i dodje do tog odlaska na basket, oni treba da se pokazu a pozeljno je da devojka nikad nije drzala kosarkasku loptu, i da je on svemu nauci. Moje misljenje je da se momci plase devojaka koje mogu da im izadju na crtu. Sto je malo bezveze, da npr ako se razumem u fudbal, to treba da krijem u odredjenoj meri, da se slucajno on ne bi osetio manje vrednim.in another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostNisam misilila bukvalno na podelu na crno i belo. Mislila sam na to da momci ipak vise vole da budu dominantniji, tako da i dodje do tog odlaska na basket, oni treba da se pokazu a pozeljno je da devojka nikad nije drzala kosarkasku loptu, i da je on svemu nauci. Moje misljenje je da se momci plase devojaka koje mogu da im izadju na crtu. Sto je malo bezveze, da npr ako se razumem u fudbal, to treba da krijem u odredjenoj meri, da se slucajno on ne bi osetio manje vrednim.
Al eto nema nista simpaticnije kada ne moze da dobaci do kosa ili ne ume da drzi loptu...
Ne znam to je meni npr neko zadovoljstvo ili trcanje i setnja....
Bolje mi je to nego npr neki klub gde ima 90% dima u vazduhu, ne mozes disati normalno a kamoli pricati...
Al dobro svi smo razliciti...There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostNisam misilila bukvalno na podelu na crno i belo. Mislila sam na to da momci ipak vise vole da budu dominantniji, tako da i dodje do tog odlaska na basket, oni treba da se pokazu a pozeljno je da devojka nikad nije drzala kosarkasku loptu, i da je on svemu nauci. Moje misljenje je da se momci plase devojaka koje mogu da im izadju na crtu. Sto je malo bezveze, da npr ako se razumem u fudbal, to treba da krijem u odredjenoj meri, da se slucajno on ne bi osetio manje vrednim.
Ovo je živa istina što kažeš...
Svojevremeno mi je mama od mog bivšeg dečka rekla: "Moraš više da se praviš neuka i nemušta, i da stalno tražiš pomoć. A ne ti sve sama, pa još se i u fudbal razumeš. Trepćeš, prvrćeš okicama i ništa ne znaš."sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostDobro zboris...
Al eto nema nista simpaticnije kada ne moze da dobaci do kosa ili ne ume da drzi loptu...
Ne znam to je meni npr neko zadovoljstvo ili trcanje i setnja....
Bolje mi je to nego npr neki klub gde ima 90% dima u vazduhu, ne mozes disati normalno a kamoli pricati...
Al dobro svi smo razliciti...http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by Adin View PostIndigo pravi romanticar.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
ja na primer obozavam devojke koje prate sport...imao sam bas finih i napucanih devojaka koje kada pogleda covek misli da ne mogu dve recenice da sastave ali kad ih upoznas iznenadis se,prate i sport i studiraju a i lepo izgledaju...ne mora da znaci da je ona otvorena za sve ako ima siroka ramena i sportistkinja je kao sto ne mora da znaci da je glupa ako izgleda provokativno u svakom zitu ima kukolja,odelo ne cini coveka,ko drugome jamu kopa,od kolevke pa do grobaCuj prvi maj
Comment
-
Slazem se, ne treba generalizovati... U principu ovde smo uzeli sport kao primer, jer je takav forum, mislim da bih i ja treptala ocima i rekla dve reci kada bih sa nekim deckom pricala o kompjuterima
salim se,mislim da je kljuc u umerenosti, u smislu da ako se stvarno razumes ne nabijas to na nos uvek i svuda, vec izneses svoje misljenje kad je prilika za to.
isto tako, da ne glumis jadnu i nesposobnu devojku, kojoj je samo on falio da je prosvetli svojim znanjem, jer to onda nije zdrav odnosin another life
I will love you again, RF.
Comment
-
Originally posted by Shardonnay View PostSlazem se, ne treba generalizovati... U principu ovde smo uzeli sport kao primer, jer je takav forum, mislim da bih i ja treptala ocima i rekla dve reci kada bih sa nekim deckom pricala o kompjuterima
salim se,mislim da je kljuc u umerenosti, u smislu da ako se stvarno razumes ne nabijas to na nos uvek i svuda, vec izneses svoje misljenje kad je prilika za to.
isto tako, da ne glumis jadnu i nesposobnu devojku, kojoj je samo on falio da je prosvetli svojim znanjem, jer to onda nije zdrav odnos
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostJa sanjam o zgodnoj curi koja se razume u fudbal xDThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment