To pametno ćeš napisati kada postaneš član LEPIH, a da bi postala, moraš poslati slike CV i sve ostalo, znaš već kako to ide.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hehehehe...
Napisah ja sinoć, kada se sažalih na... da evo iz solidarnosti mogu da postavim i ja svoju sliku na profilu... i mogu ti reći od sinoć povećan broj poseta ... verovatno se čeka...
Ali ko čeka...
A iskreno... ja bih ipak da ostanem nedovoljno pametna i neLepa...
Uostalom ti i tvoj drug, onaj drugi guru, rekoste da za mene nema mesta tamo...kod tih vaših...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Broj posjeta ti je povećan, jer se saznalo da bi mogla postati član LEPIH, nema to veze sa slikom.
Ima mjesta da nas je 200, ali moraš zaslužiti to počasno mjesto. Par godina dokazivanja i bićeš primljena, mislim da ni MGS nema ništa protiv, ipak je on glavni i odgovorni.
Comment
-
Ja kao gensek grupe potvrdjujem da redovno posjecujemo profile kandidata. To je obaveza i ostalih clanova. S obzirom na brojnost grupe, nije ni cudo sto neki sad "trpe" veliku popularnost... Brzo ce i to biti gotovo. S obzirom da ogromna vecina njih nije ni uzeta u razmatranje, da se zakljuciti da smo veoma izbirljivi. Ili mozda ne postoji kvaliteta previse na forumu, a ne zelimo posto-zasto da prosirujemo grupu. Ipak nam trebaju ozbiljni diskutanti...
Evo odacu jednu malu pikanteriju... Danas se naveliko diskutovalo o otkricu iz CERN-a i cinjenici da su neutrini brzi od fotona, i da oni trebaju biti smatrani kao "c"... Neko je konstatovao da bi C mozda trebalo postati "n", nasta smo se svi gromoglasno ismijali...
Comment
-
Hvala, divni ste! Veoma me je dirnula vaša pažnja i zalaganje za mene, moje slike i CV.... evo i suze su mi krenule.....
Oduševljena sam ... šta je to par godina dokazivanja... naspram tolike Lepote.... i pameti...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ne moraš odavati o čemu diskutujemo, vidiš da je počela plakati kad je vidila na kojem smo nivou, svjesna je da se na taj nivo najlepše ne mogu nikada popeti, nije im dovoljna ni brzina svjetlosti.
Tako je Olja, par godina dokazivanja nije ništa.
Comment
-
Ma, ovo me je danas dokusurilo totalno... šta je neka suza naspram ove debate, Lepote, i pameti...
Originally posted by M_G_S View PostJa rekoh da nije bila i previse jaka za tebe ona debata o smanjenju siromastva u africkim zemljama, i budzedskog deficita u zemljama Evrope, sto smo u grupi Lepih vodili, jer se nisi odavno javljao...sigpic
Comment
-
Jedno pitanje za admine zasto informacije koje su vezane za Novaka moraju da idu u teniske vesti bez komentara ?
Comment
-
Zato sto smo rekli da sve vesti idu tamo,nikakav problem
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostZato sto smo rekli da sve vesti idu tamo,nikakav problem
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNe moraš odavati o čemu diskutujemo, vidiš da je počela plakati kad je vidila na kojem smo nivou, svjesna je da se na taj nivo najlepše ne mogu nikada popeti, nije im dovoljna ni brzina svjetlosti.
Tako je Olja, par godina dokazivanja nije ništa.
I da ne zaboravim, ne postoji velika vecina, jer ne postoji ni mala manjina. Dovoljno je kazati--vecina.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostHehehehe...
Napisah ja sinoć, kada se sažalih na... da evo iz solidarnosti mogu da postavim i ja svoju sliku na profilu... i mogu ti reći od sinoć povećan broj poseta ... verovatno se čeka...
Ali ko čeka...
A iskreno... ja bih ipak da ostanem nedovoljno pametna i neLepa...
Uostalom ti i tvoj drug, onaj drugi guru, rekoste da za mene nema mesta tamo...kod tih vaših...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment