Originally posted by Shardonnay
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cuj prvi maj
-
Originally posted by Shardonnay View Postkako ti zavidim sto zivis u neznanju
poorodica sa milion dece, zive u sumi nekoj i Pink im kao pomaze da stanu na noge, tako je pocelo a na kraju se pretvorilo u cirkus, odlazak Gavrilovica na more, ne znam sta je bilo skroz na kraju
Ja jednom slucajno to vidim,i mislim se bjezi bre,ko ce gledat ovoEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Da, deluje jako interesantno i poučno, uostalom kao i sve što dolazi sa Pinka, ali avaj... ja ga ucmekala... kaput... te sam uskraćena za ovo zadovoljstvo i živim eto u neznanju...
Ivane nisi mi odgovorio na post?;)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostDa ne zna ko ima li kakav Ž-R za uplatu pomoci? Mozda bi trebalo da se organizujemo na forumu. Ja sigurno ocu uplatit nesto... Da nemaju mozda moneybookers? Tako bi mi bilo najlakse...Cuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDa, deluje jako interesantno i poučno, uostalom kao i sve što dolazi sa Pinka, ali avaj... ja ga ucmekala... kaput... te sam uskraćena za ovo zadovoljstvo i živim eto u neznanju...
Ivane nisi mi odgovorio na post?;)Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostDa ne zna ko ima li kakav Ž-R za uplatu pomoci? Mozda bi trebalo da se organizujemo na forumu. Ja sigurno ocu uplatit nesto... Da nemaju mozda moneybookers? Tako bi mi bilo najlakse...
Nemoj očekivati pomoć ostalih, kao i sve dosad, LEPI će organizovati i donirati.
Comment
-
Originally posted by asprilja View Postmislim da je najbolje da se licno obratis stricu od dece ivanu gavrilovicu,poznatom po drevnoj numeri 200 na sat...njegov e-mail ti je ivangavrilovicslepac@yahoo.co.uk
Comment
Comment