JC jesi li i ti član ove visokokvalifikovane grupe?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostJC jesi li i ti član ove visokokvalifikovane grupe?
Moram naci ruznijeg clana od mene i upadam u grupu.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostPregovori se vode
Moram naci ruznijeg clana od mene i upadam u grupu.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ma ja,dobijem slike njih i moram naci nekog ruznijeg a svi su LEPI,jedino je AK imao neke veze pa je upao zato sto je dobar sa Vladanom a ne zbog ljepote.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostKako AK moze biti clan te grupe,vidio sam kako izgleda,ne da gledati u sebe koliko je ruzan,nesto kao Stepanek.
Ti neces biti clan nase grupe!
Originally posted by altlosta View PostNa šta njima liči ta grupa
[ATTACH=CONFIG]2911[/ATTACH]sigpic
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View Postja kao k*rva molim za lajkove!There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTi mi na pm posalji kako si ovo rijesila,korak po korak.Mislim ja znam,nego da vidim znas li ti,da nije ovo neka prevara
Znala sam da vam kriterijumi nisu visoki, ali, da li je moguće ih uopšte nemate?
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe vjerujem ti
Nema toga ko ce kao clanovi LEPIH ovo iz prve rjesavati za otprilike 45 sekundi!
Još veća verovatnoća od te je, da se još mučiš, i da ti jednostavno treba neko da ti pošalje rešenje
Comment
Comment