Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AcaGrobar View PostSlazem se sa kolega djilkosomThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
LEPI su uvijek LEPI
Shardonnay ne znam odakle ti ideja da ja zelim slike?Ti si mjesto u grupi zasluzila,juce si jedina provalila onaj trik oko Sofije i samo je pitanje vremena kad ces i zvanicno biti u LEPOJ grupi!Ako tu bude nekih slika ok,nije o glavu sto se ono kaze
Ako mogu da dodam,C'MON ROG!
Nego,posto Nyman vise ne moze da bude mod jer nema mnogo vremena na njegovo mjestu stize veliki shminka.Dobili smo ogromno pojacanje mora se priznati.Dobrodosao majstore u funkcioneresigpic
Comment
-
Da samo vidite kvalitetne diskusije na Lepoj temi,crcicete od muke
Comment
-
Evo bas sad pricamo o najvecem teniseru ikad u grupi i ima slika koje bi ti se sigurno svidjele.Noto stalno neke polugole nalazi,evo ti da virnes,a kad odlucis da nam se pridruzis vidjeces mnogo vise,a moci ces i onaj vic do kraja da procitas,mislim da ne moze primamljivije od ovoga
sigpic
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostSlicnu po lepoti ?
Mislim kakva je u duši itakoto...
shminka čestitam!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Gdje ćete postaviti Viškovića provokatora na tako ozbiljno mjesto
@ Shardonnay Postovi su na toliko visokom nivou, da ne smiju izlaziti u javnost, nego moraju biti privilegija samo za najljepše, najpametnije, najduhovitije itd. zato tebe očekujemo u grupi, ali moraš prebaciti neku sliku.
Comment
Comment