Originally posted by Indigo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostA koji si to cilj odredio? Goegrafiju? :S
Sada me sve vise privlaci i knjizevnost al matematika nece nikada....
@Sharodonay
Ja sam od sada samo lep u dusi...
To nije prolazno...
Jer.... Fizicka lepota je i dar i kazna....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Comment
-
HAha cuj knjizevnost te privlaci Ti volis te streberske predmete a gdje treba i mozak ukljucit to slabo
EDIT: Mogu li nekako da skinem video sa YT pa da ga prebacim na mob Posto ovo hocu da imam! http://www.youtube.com/watch?v=07i9gDXErLELast edited by hamza_TM87; 19-09-11, 22:10.
Comment
-
Indigo moj si covek,istorija i geografija,2 najbolja predmeta
Dobra je i fizika,samo sto dalje od srpskog(knjizevnosti),biologije i hemije
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostHAha cuj knjizevnost te privlaci Ti volis te streberske predmete a gdje treba i mozak ukljucit to slabo
Ti meni zadaj bilo koji zadatak iz matematike bilo sta i daj mi par sati ja cu ga resiti...(valjda)
A ti napisi neku pricu od recimo 5 strana ustvari ne mora biti prica bilo sta al da ima smisao, sustinu, logiku i skrivenu poruku u sebi dajem ti 2 dana pa da vidimo gde treba upotrebiti mozak....
MAtematika je stvar mehanike, imas formulu i radis mehanicki, dok ne shvatis koristis mozak kada savladas vestinu to je vec rutina...
Kada pises koristis mnogo veci procenat mozga, mnogo vise se umaras, jer ipak treba kreirati pricu i napraviti je zivom...
Ajde Hamza majstoreThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostHAha cuj knjizevnost te privlaci Ti volis te streberske predmete a gdje treba i mozak ukljucit to slabo
EDIT: Mogu li nekako da skinem video sa YT pa da ga prebacim na mob Posto ovo hocu da imam! http://www.youtube.com/watch?v=07i9gDXErLE
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAjde ovako...
Ti meni zadaj bilo koji zadatak iz matematike bilo sta i daj mi par sati ja cu ga resiti...(valjda)
A ti napisi neku pricu od recimo 5 strana ustvari ne mora biti prica bilo sta al da ima smisao, sustinu, logiku i skrivenu poruku u sebi dajem ti 2 dana pa da vidimo gde treba upotrebiti mozak....
MAtematika je stvar mehanike, imas formulu i radis mehanicki, dok ne shvatis koristis mozak kada savladas vestinu to je vec rutina...
Kada pises koristis mnogo veci procenat mozga, mnogo vise se umaras, jer ipak treba kreirati pricu i napraviti je zivom...
Ajde Hamza majstore
Comment
-
Istorija i geografija su uvijek bili najbolji predmeti, ako se još tako zovu, jer su odavno srušene škole u koje sam ja išao Najlakši predmeti, prije upamtiš nego pročitaš.
@Shardonnay Ne trebaš biti ljubomorna na našu grupu, prebaci slike i bićeš primljena.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostNisam znao da je los iz opstenarodne ribologije xDThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostIzazov prihvacen kasnije ti saljem zadatak a tekst dobijas sutra navece ;)
Al ja ti zadajem temu, ne mozes mi pisati " Kako mi "Manijaci" navijamo "
I da nemoj me zezati da ne umes da konvertujes video na mob?
YT downloader, Video converter i cepaj, nemo' me razocaravas...There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment