Fladane, šta ti je ovo pobogu? Potpis ili avatar?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ivan piper View PostMa nisam to ja,ali ima neke slicnosti
Mnogo znate o meni,ne smijem vise da pricamsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostFladane, šta ti je ovo pobogu? Potpis ili avatar?
Originally posted by Shardonnay View PostPa pravilno je chardonnay, ali napisala sam ovako jer zvuci isto, ali da to je razlog, svidja mi se kako zvuci i to mnogo!!! ;)sigpic
Comment
-
Eh, Fladane, Fladane , a jesi li razmišljao stvarno da nabaviš jednu sirenu?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa moram što više podataka da izvučem zbog "ubojitog oružja"... a i da ne nadrlja neko nevin..Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by ivan piper View PostHahahahahaha Aj sta mi rade... Na kraju cu doci ovakav http://textoflight.files.wordpress.c...ocker-pic1.jpg
Comment
-
Ok izvinite ljudi nesto sam bio nervozan danas,pa nisam znao i sta pisem znam ja Duka da smo mi i CG braca ne brini ;)
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostZelio bih da pozdravim moju najbolju drugaricu tennis
možeš da prestaneš sa šlihtanjem, stižu ti avatar i potpis. i kao što sam već rekla, ne radim to zbog tebe, nego zbog sebe. s obzirom na to da se uglavnom ne slažemo (a ne kao što ti kažeš ), biće mi mnogo lakše kad naletim na tvoj post.sigpic
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostPa ako je vec ovakva "navala" na tvoj izgled kod nekih devojaka, a pritom stvarno licis na Stepaneka, mislim da bi ti ovo bila savrsena kreacija za "DC izlazak"..
Ja se samo plasim da Novak ne nastrada greskom,jer Olja sprema neki napadEverything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment