Originally posted by Duka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Shardonnay View PostIndigo dobar ti nacin da me pozoves na DC
@Maricu, bas zato trebal' svima da prica kakav sam papucar....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Neznam sta vam znace ovi zeleni kartoncici ispod titula member,senior member,moderator itd,ja sam do sada imao 1 ponekad zeleni, ali vecinom neki siv ili crveni(taj mi se najvise svidjao)a sad vidim neka 2 zelena jel me to neko castio sa jednim ili kako to vec ide, voleo bih da znam i sta vam to znaci,meni bode oci ovako na prvi pogled ,al kako se poneki admini i jos po neki zale kako ih"uznemiravam sa PM" pa i proklinju dan kad su uradili tako nesto morao sam ovde da to pitam (valjda nisam prekrsio pravilnik, hahaha) dalje necu nista da pitam u zavisnosti od odgovora;) to nagomilavanje zelenih kartoncica prihvatam jedino ako su povezani sa "like"mojih postova inace ih ne prihvatam i nisu mi neophodni,POZ.
Comment
-
E da,sad se sjetih. Mene cete takodje lako pepoznati, jer se licim na Novaka. Svako ko me zna,to kaze Evo nek vam svjedok bude Fedex ba,i on zna da mi to svi govore.Gdje god da odem cujem,vidi ovog lici se na Novaka,aj kuku A sto je jos gore, i moj drug sa kojim cu ici na meceve se lici na NovakaEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostTi kartoncici su odraz lajkova i pozitivnih reputacija, sto vise lajkova i reputacija, to vise tih zelenih kartoncica... ;)
Lajk ili dislajk i pozitivnu ili negativnu reputaciju moze da ti da bilo ko, reputacija je ona zvjezdica iznad lajka. ;)
Comment
-
Originally posted by ivan piper View PostE da,sad se sjetih. Mene cete takodje lako pepoznati, jer se licim na Novaka. Svako ko me zna,to kaze Evo nek vam svjedok bude Fedex ba,i on zna da mi to svi govore.Gdje god da odem cujem,vidi ovog lici se na Novaka,aj kuku A sto je jos gore, i moj drug sa kojim cu ici na meceve se lici na Novaka
Comment
Comment