Miljane sta odma primas sve k srcu?decko se sali,opusti se...ionako i da ponese,sta..jedan je to narod;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Duka View PostMiljane sta odma primas sve k srcu?decko se sali,opusti se...ionako i da ponese,sta..jedan je to narod;)
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostZasto CG zastavu ??sa svim svojim vrlinama i manama...
Nego, ja ako dodjem mene mozete lako prepoznati, ili cu biti pijan ili cu doci sa drugaricom, plavusa do bola
Trazite plavusu i proanci cete meneThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
osećam da će biti kampovanja u areni..posebno u petak..
a treba se dovući do kuće kasno uveče,predosećam haos na mostovima..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View Postzato sto se sali covek.
Comment
-
Originally posted by jagodica View Postosećam da će biti kampovanja u areni..posebno u petak..
a treba se dovući do kuće kasno uveče,predosećam haos na mostovima..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostZ
Nego, ja ako dodjem mene mozete lako prepoznati, ili cu biti pijan ili cu doci sa drugaricom, plavusa do bola
Trazite plavusu i proanci cete menesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostZato sto je verovatno Crnogoracsa svim svojim vrlinama i manama...
Trazite plavusu i proanci cete mene
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNemojte da mislite da sam ja sa njim.
@Maricu jos je rano, to mi je jedna od retkih drugarica koja se lozi na tenis....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostZnam da se salio ali smo rekli da necemo na tu temu vise
Opusti se malo ;)
EDIT: Sada razmisljam,ocigledno je da ti mislis da ovo ima veze sa Novakom. Postao si smijesan.Aj se sada prisjeti mog posta kada sam napisao da se primas i da sve shvatas kao provokaciju iako taj post nema veze sa Novakom. A nije ti palo na pamet da bi na toj crnogorskoj zastavi moglo da pise nesto u stilu: "Delpo,imas navijace u CG" ili nesto slicno tome??? Eto vidis,ti si taj koji je spreman na glupe svadje,samo razmisljas o Novaku i sta go da mi napisemo, upuceno je njemu? Opusti se covece,ne treba ti to
A evo posto se covjek ne moze ni salit ovdje, da kazem,nece biti ni argentinskog dresa,ni federerovog kacketa,nista,bicu normalan kao i sviLast edited by Drunken Whaler; 14-09-11, 18:14.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment