Ja sve i da je imam, tebi bih je poklonila...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostI meni je pala napamet sloboda, ali nije to, kad je nemas, sigurno je zelis
Juan-e, hejteru kazi neki predlog.. Mucni glavnom..
maja
Mozda moze biti.. Pravi sam predstavnik vrste, posto se "trudim i lupetam" oko resenja..
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostCuo sam za slucajeve, kada neki ljudi dugo nisu bilu na slobodi(ne mislim na zatvor), pa su se isti navikli na "nove" uslove i na taj nacin nisu imali spoznaju o pojmu "sloboda"..
Juan-e, hejteru kazi neki predlog.. Mucni glavnom..
maja
Mozda moze biti.. Pravi sam predstavnik vrste, posto se "trudim i lupetam" oko resenja..
Pa rekao sam, droga
Da obrazlozim ovo: Nemam je,ne zelim je, probas je-postanes zavisnik i ne bi je daoLast edited by Drunken Whaler; 13-09-11, 23:59.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
-
Dečacima je ulaz, članstvo, gledanje, gvirenje, špijuniranje i sve na tu temu strogo zabranjeno!
Onaj tuta obećao pomoć, da će stražariti ispred vrata, cepati karte itakoto... ako mu ne pustim gocpoju unutra, ali vidim ja kako je on apsanu sačuvao...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
mozak me boli od one pitalice...sto se uopste i bakcem time kada sam decko iz naroda,nisam neki mudrac
http://vukajlija.com/zabava/posteri/220200-i-acceptCuj prvi maj
Comment
-
Flasa ljute sljivoviceThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostI ti si ka ja..
Bolje da ne muckas glavom..
Hejtovanac si ti, pamtim ja sve napisano.. Eto nisi hejter, nego hejtovanac.. Otisao bih na trening Argentine, ali verovatno je to misaona ..Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Moguće da je neka zavisnost u pitanju. Ali treba nam još odgovor čega je profesor?
Npr ja sam smislila - dve glave. Nemaš dve, ne želiš dve, ali kad bih imao dve, ne bih je dao pošto kad bi ti je odstranili umro bi Unapred se izvinjavam na ovom crnom humoru, često ja znam lupiti društveno neprihvatljive stvari
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostMoguće da je neka zavisnost u pitanju. Ali treba nam još odgovor čega je profesor?
Npr ja sam smislila - dve glave. Nemaš dve, ne želiš dve, ali kad bih imao dve, ne bih je dao pošto kad bi ti je odstranili umro bi Unapred se izvinjavam na ovom crnom humoru, često ja znam lupiti društveno neprihvatljive stvari
Ajde jos da proglasimo najgluplji odgovor nocas,i da idem da spavamEverything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment