Boki,realno odmah pocinjes da smaras privatnim porukama kad ti neko odgovori na post.Pa forum sluzi valjda za razmenu misljenja a ne samo za tvoje misljenje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AcaGrobar View PostBoki,realno odmah pocinjes da smaras privatnim porukama kad ti neko odgovori na post.Pa forum sluzi valjda za razmenu misljenja a ne samo za tvoje misljenje.
Comment
-
Ja vise pratim diskusije nego sto ucestvujem u njima.. Ono sto sam ja primetio: Ono sto je rekao Shardonnay. Malo malo pa se javljaju silni i i vise nego prevatreni ''domaci'' navijaci koji, po meni cak i bolesno, navijaju za svoje favorite (i to uglavnom Novakovi navijaci. Tipsini i Viktorovi uglavnom realno reaguju ), i direktno omalozavaju druge igrace. Neke koji su za ovu igru ucinili vise nego sto ce verovatno svi nasi igraci zajedno uraditi u sledecih 20 godina. Prozivke na racun Federera (pusti placka, Nole mu je objasnio neke stvari, tek ce da place), Nadala (vadi gace, i sl., Novak ka melje itd.) i sl. I sto je najgore, napadaju njihove navijace. Jako retko sam vidjao prozivke na racun Fed vs Nadal. Uglavnom je Novak vs Fed, Nadal, ili bilo ko drugi.
Ajde vec jednom shvatite da je tenis individualan sport i da se, van Davis Cup-a, jako retko desava da se nacionalna pripadnost mesa u navijanje ili bilo sta drugo. Postoje neki extremniji primeri poput Novaka, i neka radi to ako hoce. Ja volim Federera i sta sad. Gde pise da moram da navijam za Novaka zato sto je iz Srbije. Sta ja imam i sta meni donosi to da navijam iz igraca samo zbog toga sto je iz Srbije. Vise volim da navijam za Federera zbog njegovog nacina igre, zbog predatorske aure kojom zraci. I to sad ne znaci da ja ne volim Novaka. Dobar momak, voli da se zeza i eto.. Sta mogu kad ovog vise volim. Kao sto i Nadala vise volim... Kao da nema nekog Svajcarskoj ili Spaniji da vise voli Noleta od Feda ili Nadala.
I jos jedna stvar, ne mogu da shvatim da neko moze da mrzi nekog igraca, bilo kog i zbog bilo cega. Svi imaju nesto svoje sto je interesantno. Svi nesto hejtuju na Mareja kako igra dosadno. A meni je bas interesantno sto je on uspeo da masteruje takav nacin igre koji je i vise nego efikasan i donosi rezultate. To sto jos nema glavu, to je druga prica Simon takodje. Mrzeti Federera zato sto je arogantan? Ako i jeste, ima puno pravo, najbolji je ikada. Nadal radi ovo, ovaj radi ono... Deal with it.
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostJa vise pratim diskusije nego sto ucestvujem u njima.. Ono sto sam ja primetio: Ono sto je rekao Shardonnay. Malo malo pa se javljaju silni i i vise nego prevatreni ''domaci'' navijaci koji, po meni cak i bolesno, navijaju za svoje favorite (i to uglavnom Novakovi navijaci. Tipsini i Viktorovi uglavnom realno reaguju ), i direktno omalozavaju druge igrace. Neke koji su za ovu igru ucinili vise nego sto ce verovatno svi nasi igraci zajedno uraditi u sledecih 20 godina. Prozivke na racun Federera (pusti placka, Nole mu je objasnio neke stvari, tek ce da place), Nadala (vadi gace, i sl., Novak ka melje itd.) i sl. I sto je najgore, napadaju njihove navijace. Jako retko sam vidjao prozivke na racun Fed vs Nadal. Uglavnom je Novak vs Fed, Nadal, ili bilo ko drugi.
Ajde vec jednom shvatite da je tenis individualan sport i da se, van Davis Cup-a, jako retko desava da se nacionalna pripadnost mesa u navijanje ili bilo sta drugo. Postoje neki extremniji primeri poput Novaka, i neka radi to ako hoce. Ja volim Federera i sta sad. Gde pise da moram da navijam za Novaka zato sto je iz Srbije. Sta ja imam i sta meni donosi to da navijam iz igraca samo zbog toga sto je iz Srbije. Vise volim da navijam za Federera zbog njegovog nacina igre, zbog predatorske aure kojom zraci. I to sad ne znaci da ja ne volim Novaka. Dobar momak, voli da se zeza i eto.. Sta mogu kad ovog vise volim. Kao sto i Nadala vise volim... Kao da nema nekog Svajcarskoj ili Spaniji da vise voli Noleta od Feda ili Nadala.
I jos jedna stvar, ne mogu da shvatim da neko moze da mrzi nekog igraca, bilo kog i zbog bilo cega. Svi imaju nesto svoje sto je interesantno. Svi nesto hejtuju na Mareja kako igra dosadno. A meni je bas interesantno sto je on uspeo da masteruje takav nacin igre koji je i vise nego efikasan i donosi rezultate. To sto jos nema glavu, to je druga prica Simon takodje. Mrzeti Federera zato sto je arogantan? Ako i jeste, ima puno pravo, najbolji je ikada. Nadal radi ovo, ovaj radi ono... Deal with it.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by ivan piper View PostSmoriste vise sa svadjama, poceo sam da izbjegavam forum
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinteško tije priatelju
ponekad dobjasnu stav
da sfakoga dana u sfakom pogledu
deluješ vedro raspoložeto i nacmejato
a
toje posebno teško dusvate oni neki
kojima je ustajanje na levu nogu
em jedina preokupacia
em žifotno zanimanje
em hobi
tuta bugarin
diskusant bres fotelje
lutajući reporter u ostavci
osamljeti borac za bolje danasutra
prekosutra okosutra nakosutra aiu ostale dane
Comment
-
-
tuto ako ti treba pomoc samo mi javi, opasan je taj igorofski...
vidis da su akan i klej zaglavili sa sonom konfrčastom konobaricom sa obilatim dekoltejom...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Znas sta Tuto, svaka tebi cast ali ja bas i ne mogu vazda da strazarim.. jos je brate i zaladnelo pa mi sve neki mraz po nogama struze (tanke mi corape)
I jbg., nisam ni ja od kamena pa da ostanem pribran kad prodje neka fina mlada zgodna lepa komfrcasta.. naletece Kiro drugi putPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
Comment