kakav je dingospo ovaj tuta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by tuta bugarinajel bijo ovde dolazijo oni jedan neki prmcoljak igorovski josifovski kakoono
a
jelbijo
ma tražuga svukud
alga nema
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudniciPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by tuta bugarinmisluse
ma kurmoj taktika kadga nikad nema
toes onog jozifovica i igora i kire gligorova i štatjaznam
uzo emti o
leču se splasteri
sigurno uzo pa metijo zavoj sobloku na čelo
lutajući reporter tuta bugarin
nežno šapće sneguljici
dok patuljci ruju
u rudnici
A ni onaj mi se Kiro Gligorov nikad nije svidjao
Nego, teraj ti dalje na Spamu, ovde deca prate neki tenisPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostA gledam ovaj nesretni tenis ali sad moram na strazu kad me teras
Ajde bar posalji nesto da timarim dok strazarim.. znas kakve su strazarske noci (Maji ni rec, ali ni rec)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
2000. stranica
2000 strana lupanja gluposti, nije to lako
ubedljivo najbolja tema na ovom forumu i najpoznatijahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment