Originally posted by altlosta
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jao pa kako to da me pitaš, svi su mi kao deca Ali stvarno bi mi bilo lakše da nabrojim koga i nisam baš nešto volela
Možda i najbolja ep Constant, jedino što malo nisam volela kod Desmonda je što je ubio Charliea , isto jedna od omiljenih ep Not Pennys Boat (ne zove se najv tako, ali znaš na koju mislim). Ali ae kao omiljeni: Jack, Hurley, Charlie, Sayid, Kate, Sawyer, Jin, Desmond, John, Ben, Faradey (isto njegove centralne bile ekstra).
Au, Indigo ti baš sve sa roštilja da pohvalim Fringe, baš volim takav tipe serije, prava sci-fi serija
Comment
-
Meni su Dezove epizode bile daleko najbolje,a kako vrijeme odmice Dzek me najvise smarao od glavnih likova,mozda samo Sajid vise sa onim kako on ne voli da ubija,kako se promijenio,a onda ubije 10 likova u epizodi
Dzon mi je uvijek bio odlican,Sojer teska masina
Da,Faradejeve epizode su isto bile odlicne,Ben je fenomenalan.Koga to nisi voljela,gospodina Eka i Liz?sigpic
Comment
-
Dzek je najbolji
salim se, meni su se svi likovi svideli, strasno su razradjeni, svako od njih je imao odlicnu pricu iza sebe, tako da me nijedan nije ni nervirao ni smaraohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Gde Eka naopako, njega sam baš volela, ali nisam ga nabrojala, računam ga više kao ep ulogu ;) a ne mogu da skontam ko je Liz
Nisam volela: Juliet, Michaela, Shannon, a ako si možda mislio na Libby, ni ona mi nije bila nešto interesantna, e da, i Nikki i Paulo
Jeste Bojana, Jack je najbolji, samo što je neshvaćen , ja sam se baš saosećala sa njegovom pričom i postupcima, a i lak je za oči, što jes jes
Što se tiče Sayida pokušaj ti Vladane da ubijaš pa samo jednog dana da prestaneš cold turkey, nije to tako lako, kolika ti je god želja da se promeniš
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostGde Eka naopako, njega sam baš volela, ali nisam ga nabrojala, računam ga više kao ep ulogu ;) a ne mogu da skontam ko je Liz
Nisam volela: Juliet, Michaela, Shannon, a ako si možda mislio na Libby, ni ona mi nije bila nešto interesantna, e da, i Nikki i Paulo
Eko je bio sjajan lik,pa cisto da provjerim
Niki i Paulo su imali strasnu epizodu,kraj je ludacki
Dzulijet je meni bila ok,a slazem se za Majkla i Senon
Originally posted by altlosta View Post
Što se tiče Sayida pokušaj ti Vladane da ubijaš pa samo jednog dana da prestaneš cold turkey, nije to tako lako, kolika ti je god želja da se promeniš
Da,da,a on je htio siroma' nego jednostavno nije mogao,navukao se
Ma vama se nije svidjao Dzek zbog glume i uloge,ja sam objektivan i cinjenica je da je smarao cesto
Neprevazidjeno mi je bilo kad je htio sam sebi da izvadi slijepo crijevosigpic
Comment
-
VLadane, ako nas 2 kazemo da je Dzek najbolji, onda nema raspravehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNa Libi sam mislio
Dzulijet je meni bila ok,a slazem se za Majkla i Senon
Ma vama se nije svidjao Dzek zbog glume i uloge,ja sam objektivan i cinjenica je da je smarao cesto
Neprevazidjeno mi je bilo kad je htio sam sebi da izvadi slijepo crijevo
Tako je Bojana, ma to samo ljubomora govori
Upppsss http://www.people.com/people/article...523828,00.html
Comment
-
mogla bih ponovo da odgledam serijuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
laku noc Vladanehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Comment
-
Treba otvoriti posebnu temu za serije, pošto su atlosta i Vladan serijske enciklopedije pa da se ne zagubi u ovim glupostima. Neka se tema zove serije, limunade i sapunice Jednog dana kada odlučim pogledati neku seriju(šanse u promilima), samo pogledam tu temu
Comment
Comment