Ok.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
majo izvini
ali stavio je da Djokovic dobija Federerahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Pa dobro,nije bas uzorni gradjanin
Glumi i u Office i tamo zene iz kancelarije vole da ga gledaju i cesto dolaze kod njega kao imaju nekog posla,pa da im pomogne
Ekipa koja je radila Homicide je odradila jos bolji posao u Wire,svaka im cast stvarno
Nisam,kanim se da skinem Criminal Minds,kazu mi da je odlicna serija,gledao sam Unusuals i uopste mi nije jasno zasto su stali samo na jednoj sezonisigpic
Comment
-
Mrzim vas
samo izbacujete neke nove serije, ja ih imam toliko, ne znam kad cu stici sve da odgledam
a ko je taj koga zene vole da gledaju?http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ejs, glumi u Office, bio u jednoj epizodi
Unusuals nisam gledala, bzvz da gledam znajući da ima samo jedna sezona... A Criminal Minds nije loša, ali to je više ono svaka za sebe, nema baš neku širu priču; mene je Wire najviše i oduševila zato što su tako realno i suštinski objasnili kako funkcioniše jedan sistem, svaka sezona je bila jedna celina, jedan deo društva i onda na kraju vidiš kako svi ti faktori utiču na društvo, tako kompleksno odrađeno, dok je Criminal Minds kao CSI samo sa serijskim ubicama...
Comment
Comment