Originally posted by AcaGrobar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by AK47 View PostMa kakvi bolji,mi smo losiji sigurno,ali oni dobijaju za igrace 5+ miliona,a mi jedva pola miliona,oni bi imali u sta da ulazu da hoce,a mi i nemamo basJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostPa dobijamo mi,ali zna se gde to ide...Nisu kondicione pripreme problem,ne moze se tim uigrati za dva meseca tako dobro.Sve rasprodaju,dovedu nove,pa posle i njih prodaju.Ovi Irci ko zna koliko dugo igraju zajedno(ne svi,vecina)
Pare kad stignu u svaki klub desavaju se sumnjive stvari,ali kod vas za nase prostore stizu bas dobre pare,mora se ensto s tim uraditiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostDobro,neuigranost postoji,ja sam gledao cijelu utakmicu i mogu ti reci da su igraci Partizana i fizicki tanki,ove zanatlije vam trce kontru i na sredini 5 igraca slobodnih,kasnije vode normalan napad oba krila prazna,nego ovi ljudi ne znaju jbg,onaj Volkov je fizicki dobar,ali vecina ostalih i nije nesto
Pare kad stignu u svaki klub desavaju se sumnjive stvari,ali kod vas za nase prostore stizu bas dobre pare,mora se ensto s tim uraditiJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by Panchev9 View PostJeste pomalo zlobno , ali i nick bi promenio u Sullivan..
Svi klubovi odavde su boranija, ali ga je BEK smestio za sve pare..
Cune, zivot ide dalje i posle "BEKOVA"..
Mi smo makar videli Bretanju( jedino kisa pokvarila ugodjaj)..
nisam ovo od tebe ocekivao.Ovakav nezreo komentarJedan je Obradovic Zarko!
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostA tebi je lakse ako smo mi izgubili?Pa ne shvatas na sta smo spali?Da se svadjamo oko toga ko je od boljeg kluba IZGUBIO...
nisam ovo od tebe ocekivao.Ovakav nezreo komentar
Mozes shvatiti sta je sala, a sta je ozbiljno valjda..
Nemoj da se sekiras za fudbalere, posto ni ne zasluzuju..;)
Ali razumem da nije lako posle produzetaka i sl.. Sutra je novi dan..
Comment
-
Aco nemoj bit ljut, priznaj da ste loši Kondiciono loši, zna ovaj AK nešto, nije baš da ništa ne zna. U 2 tekme protiv Genka, 2 protiv amatera i u Užicu, Partizan je vodio, gle čuda nije dobio ni1. Znači da je kondicija osnovni problem, pa onda znanje kojeg nema previše.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostAco nemoj bit ljut, priznaj da ste loši Kondiciono loši, zna ovaj AK nešto, nije baš da ništa ne zna. U 2 tekme protiv Genka, 2 protiv amatera i u Užicu, Partizan je vodio, gle čuda nije dobio ni1. Znači da je kondicija osnovni problem, pa onda znanje kojeg nema previše.Jedan je Obradovic Zarko!
Comment
Comment