AK se sprda...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by shminka View Postbuduci da ce muska cetvrtfinala biti vjerujem nekad oko srijede...kako kome mozda nas Roger pocasti odmoromsigpic
Comment
-
Olja ti si starija od mene,ako ja tebi moram objasnjavati da je to zajebancija,onda ce u narednim postovima biti i titl samo za tebe...
Ne vrijedja mene nista,samo me nemoj pominjati kao sto ja ne pominjem tebe nigdje,nemam potrebeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Kako znaš da sam starija od tebe?
Vidim da za mene treba i poseban titl... hvala...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Olja, ja sam pokusala da ti objasnim da se cuveni dvojac, kako si ga nazvala (a to se moglo odnositi samo na AK i CW dvojac, ne sjecam se da je CW nesto povezan s njima, osim po tome sto svi navijaju za Nadala), a tek kasnije si sepopravila i rekla trio, niti jednog momenta nije likovao nad Novakovom povrjedom ili predajom. AK se sprda stalno, ali niko nije likovao. I niti jednog momenta niko nije likovao nad Novakovom povrjedom ili predajom, da jeste, ja je to nesto sto najvise mrzim. Zato nije bilo nikakve potrebe za onakvim komentarom. ;) A ni za sljedecim komentarima koji su se odnosili na moje "podanike"... To ne zelim ni da komentarisem.
I drugo, ne brini, reagovala sam i u drugom slucaju, nema potrebe ti da mi govoris kad treba da se reaguje...
Comment
-
Nemam pojma cini mi se negdje da sam to prictao da te je neko nazvao domacicom i to mi je ostalo u glavi, nema domacica mojih godinai mljadjih,veze nemam mozda i nisi,nebitno ne cinis se kao neko dijete to je poenta
To za titl si sama trazilaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNije ni AK baš mlad, čim navija za Real, ta greška je prisutna obično kod starijih ljubitelja fudbala.
Originally posted by Fedex ba View PostVladan je napisao 25.000 postova.Auuuuuu,svaka cast covjecesigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNemam pojma cini mi se negdje da sam to prictao da te je neko nazvao domacicom i to mi je ostalo u glavi, nema domacica mojih godinai mljadjih,veze nemam mozda i nisi,nebitno ne cinis se kao neko dijete to je poenta
To za titl si sama trazila
A ja tebe vidiš zbog toga ne vređam...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovaj avatar mi je toliko dobar da kontam da isprintam sliku da je stavim u novcanik,sta fali
Ovom old school dvojcu-notoious i Vladan se ne mogu rugati ipak su oni i Lavera zapamtili i znaju o tenisu,tako da svaka cast momci ,drzite se dobro s obzirom na godineZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa nisi ni ti baš to za domaćicu ukapirao...
A ja tebe vidiš zbog toga ne vređam...
Neko je cini mi se rekao da si domacica i meni ostalo u sjecanjuZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment