Originally posted by AcaGrobar
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@Tennis, Pih otkrila si me ja sam ustvari veoma osecajan, i cesto placem pred devojkama jer se ne plasim da izkazem svoja osecanja, pisem im pesme, poklanjam ruze, pevam serenade ispod prozora i nije me sramota sta ce mi ljudi reci, vodim ih na ples, svaki dan im dokazujem da ih volim..... Ja sam jedna dusa od coveka.....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe znam JC,ja sam tako cuo
No,znas i sam da djevojke vole dobrice i osjecajne mladice,ostani takav i imaces dosta uspjeha,koga zanima jak,dobro gradjeni bed boj,samo ti ostani takav kakav jesi,a to je susta suprotnost od ovog drugog
Hvala,hvala,ma lik je legenda,vec je dobio i fb stranuTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by tennis View Post
ovde nikome ne smeš da se obratiš, a da nečije pokvarene mašte ne krenu da rade.
Originally posted by Joe Cole 10 View PostTakav sam bio,ali posto je bed boj sa curom koju volim,onda je JC shvatio da se mora mjenjati i da nece daleko dogurati kao dobricasigpic
Comment
-
Originally posted by Indigo View Post@Tennis, Pih otkrila si me ja sam ustvari veoma osecajan, i cesto placem pred devojkama jer se ne plasim da izkazem svoja osecanja, pisem im pesme, poklanjam ruze, pevam serenade ispod prozora i nije me sramota sta ce mi ljudi reci, vodim ih na ples, svaki dan im dokazujem da ih volim..... Ja sam jedna dusa od coveka.....
da, pre neki dan sam dobila knjigu "Najlepša ljubavna pisma velikana", preporučujem ti je. da vidiš malo kako su to radili Mocart, Betoven, Darvin, Mark Tven, Napoleon i drugi, da se još malo usavršiš.Last edited by tennis; 19-08-11, 02:20.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View Post
Ako dovoljno puta ovo sebi ponovis mozda i povjerujes da je istinaTEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Ne mesajte me sa tenis,mislim da je ona starija od mene a ja vise volim mladjd od sebe
Kakve ozbiljne veze u ovim godinama,to tek posle dvadeset pete
Comment
-
Originally posted by tennis View Postma znala sam, džabe si glumio.
da, pre neki dan sam dobila knjigu "Najlepša ljubavna pisma velikana", preporučujem ti je. da vidiš malo kako su to radili Mocart, Betoven, Darvin, Mark Tven, Npoleon i drugi, da se još malo usavršiš.
Jer Tennis....
Ti si obala za moj umorni brod
Jutarnje Sunce posle oluje i cekanja
Vruc pesak za moja stopala, Vatra u Srcu
Mogu da dajem casove, al ovo koristim samo za devojke koje mi nesto znace a malo ih je bilo
Sto se tice ostalih....uglavnom lazem i pravim se ono sto nisam sta ces kada to pali....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by AcaGrobar View PostAko je neko ovde pokvaren onda je to u svakom slucaju Vladan!
Nisam ovo od tebe ocekivao.
Originally posted by Dacha View PostNe mesajte me sa tenis,mislim da je ona starija od mene a ja vise volim mladjd od sebe
Kakve ozbiljne veze u ovim godinama,to tek posle dvadeset petesigpic
Comment
Comment