Real 1:1 i to pedercic da go :S Ma bjezi odo spavat!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by majabl View PostJa sam kupila u jednoj turistickoj agenciji koja inace prodaje karte za koncerte i utakmice u regionu.
Za CG pokusaj ovdje, tu su prodavali karte za SO. ;)
Za područje Crne Gore
Podgorica
Gallileo, Bulevar Džordža Vašingtona 2 ... mapa
mob: +382 69 590 952
Budva
Booking.me, IV proleterska zgrada Pejović ... mapa
mob: +382 69 819 927
Kotor
SOT, Stari grad, Trg Sunca 320
mob: +382 67 488 528
Comment
-
Originally posted by majabl View PostJa sam kupila u jednoj turistickoj agenciji koja inace prodaje karte za koncerte i utakmice u regionu.
Za CG pokusaj ovdje, tu su prodavali karte za SO. ;)
Za područje Crne Gore
Podgorica
Gallileo, Bulevar Džordža Vašingtona 2 ... mapa
mob: +382 69 590 952
Budva
Booking.me, IV proleterska zgrada Pejović ... mapa
mob: +382 69 819 927
Kotor
SOT, Stari grad, Trg Sunca 320
mob: +382 67 488 528
Vala doci cu do karti pa makar mi to bilo poslednjeLast edited by Drunken Whaler; 17-08-11, 23:44.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
a Maju ćemo prepoznati po plavo-belim obelezjima..
i sad Ivan mora u Podgoricu..Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Real izjednačio.... jeeesssss!
Ko je ovde pominjao oružje puške, AK...kako već..?
Idem sada da pregledam postove i ko je prvi pomenu to ili me kasnije stavljao u kontekst istog, neće dobiti... kolače!
Ja mislila Ivanu, koji će da viče "Vamos Delpo!" da ispečem kolače, kao mali znak saosećanja u tuzi i bolu, a vi tako...
Dobroo.... onda ništa
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by jagodica View Posta Maju ćemo prepoznati po plavo-belim obelezjima..
i sad Ivan mora u Podgoricu..
A sto se mene tice, maloprije napisah da jos uvijek nemam pojma za koga navijam, oba tima su mi bas draga i nece mi biti zao ko god da pobijedi... A bice mi zao ko god da izgubi... U Delpovim singl mecevima se zna za koga navijam.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostReal izjednačio.... jeeesssss!
Idem sada da pregledam postove i ko je prvi pomenu to ili me kasnije stavljao u kontekst istog, neće dobiti... kolače!
Ja mislila Ivanu, koji će da viče "Vamos Delpo!" da ispečem kolače, kao mali znak saosećanja u tuzi i bolu, a vi tako...
Dobroo.... onda ništa
Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostReal izjednačio.... jeeesssss!
Dobroo.... onda ništa
Comment
-
Originally posted by majabl View PostI Ivana cete, zato mu ja ovoliko trazim karte.
A sto se mene tice, maloprije napisah da jos uvijek nemam pojma za koga navijam, oba tima su mi bas draga i nece mi biti zao ko god da pobijedi... A bice mi zao ko god da izgubi... U Delpovim singl mecevima se zna za koga navijam.
Mozda i nabacim neku zastavuEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Kolače, na žalost videti nećete, ovo se naravno odnosi i na Maju.
Vi zbog nesmotrenosti i nepromišljenosti, a ona zbog netrpeljivosti...
I tako...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by hamza_TM87 View PostIako sam prvi spomenuo ja hocu kolaC! Sto nepustis Indiga da pravi pa da kuhinju zapali!
Ja bih joj za kolace napisao pesmuThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment