Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nisam razumela ... ja da tražim da te bace piranama? Ili Maja? Ili ko jbg...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Oooo otkud se to tako zove?
Mislim jeste li vi beše bilisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTi olja,kad je maja ono rekla pa je zapale ajkule,mene bi pirane da znas sta ja mislim
Aco i Hamza vi ste nadam se na mojoj strani,osim Acesigpic
Comment
-
Ne bih ga mogao gledati godinu dana...nema sanse,svaka mu cast,ali bolje pirane
Maja se opet opustila previse,rekla mi je Bojana da joj se pozalim ko god me bude zezao i da ce ona kad se vrati da vam svima skine statuse i funkcije
Hamza u pravu si 100% samo to,psi i zene me u smrt vode i Zeljo kad igra loseZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe bih ga mogao gledati godinu dana...nema sanse,svaka mu cast,ali bolje pirane
Maja se opet opustila previse,rekla mi je Bojana da joj se pozalim ko god me bude zezao i da ce ona kad se vrati da vam svima skine statuse i funkcije
Hamza u pravu si 100% samo to,psi i zene me u smrt vode i Zeljo kad igra lose
A Aci bolje ti objasni ja sam pospan :P
Comment
Comment