Originally posted by Panchev9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Fedex ba View PostMi volimo tvrde podloge,ali smo klasicni sljakasi svi.Ja ne znam ni jednog Mahalca da igra dobro tenis.
Nevjerovatno tesko gostovanje je u Beranama,domaca publika (vazi za jednu od najboljih u CG),a i veoma dobri teniseri.Dolazili su mnogi u Berane za pobjedu,ali se nisu vracali kuci srecni.
Klasicni sljakasi smo zato sto samo tu podlogu i imamo...A inace, po stilu igre, mi smo za tvrdu podlogu... Igramo agresivno,napadacki Inace najbolji dubl par cinimo ja i Fedexba (nadam se da ovo nece vidjeti ostali teniseri iz Berana)
Vi pominjete mahalce, haha, oni nemaju ama bas nikakve veze sa tenisom... Njih treba izbjegavat...Last edited by Drunken Whaler; 21-07-11, 01:11.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
-
Originally posted by ivan piper View PostDa se ja nadovezem
Klasicni sljakasi smo zato sto samo tu podlogu i imamo...A inace, po stilu igre, mi smo za tvrdu podlogu... Igramo agresivno,napadacki Inace najbolji dubl par cinimo ja i Fedexba (nadam se da ovo nece vidjeti ostali teniseri iz Berana)
Vi pominjete mahalce, haha, oni nemaju ama bas nikakve veze sa tenisom... Mada mozda pominjete neku osobu koja se zove tako,ne znam, nisam upucen (Sve i da je osoba,nema toga ovamo )
Da,da ti i ja smo kao Delpo i Fedex.Sledeci turnir osvajamo 100%.
MGS je pomenuo Mahalce,i ja mu kazem da oni veze nemaju...
Comment
-
Originally posted by Fedex ba View PostMa bre imamo 3 ili vise betonska terena-na Aerodromu .
Da,da ti i ja smo kao Delpo i Fedex.Sledeci turnir osvajamo 100%.
MGS je pomenuo Mahalce,i ja mu kazem da oni veze nemaju...Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by Fedex ba View PostZnam,znam
Mahala ti je jedan manji dio Berana,oko 2.000 ljudi zivi u Mahali.Tako da je Mahalac iz Berana.
Aj uzdravlje
E sad ne znam koliko se taj izraz jos upotrebljava.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostA mahala je, inace, izraz za gradske cetvrti u bosanskim gradovima. To su ona gradska naselja u kojima su zgrade i u kojima zive ljudi, ne gradski centri (varosi), vec naselja koja okruzuju varosi i koja su namijenjena stanovanju.
E sad ne znam koliko se taj izraz jos upotrebljava.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Originally posted by majabl View PostA mahala je, inace, izraz za gradske cetvrti u bosanskim gradovima. To su ona gradska naselja u kojima su zgrade i u kojima zive ljudi, ne gradski centri (varosi), vec naselja koja okruzuju varosi i koja su namijenjena stanovanju.
E sad ne znam koliko se taj izraz jos upotrebljava.
I mahalci su veoma opasni momci
Comment
Comment