Meni je Nikola Simic i glasom i pokretima i facom i onom kosom neprevazidjen
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostA to su legende bile,Bata mnogi smatraju za najboljeg glumca sa ovih prostora svih vremena,mada je meni drazi bio Pavle VujisicZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Nema boljeg od Ckalje...kakva je to legenda....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ma kad Bata prica vic u Idemo dalje, ja umrem od smeha svaki put
Covek je bio legenda i najverovatnije najveci glumac sa ovih prostorahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennisâmaybe you have played a few times in your lifeâhe's more amazing. If you know a little more about tennisâmaybe you played in high school and once had illusions of becoming a proâhe's even MORE amazing. And if you were a great playerâif you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courierâthen Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMolim te ne izostavljaj Zorana Radmilovica,onaj lik i ona predstava je nesto nevjerovatno,nazalost je samo jednom dozvolio da je snimaju,mogu misliti kako je sve to izgledalo,kazu na akademiji dramskih umjestnosti kod nas da se ono ne moze odglumiti nikad vise i na prijemnom nije dozvoljeno ni pokusavanje
edit:
AK, to su kultni filmovi, svaki komentar je suvisanhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennisâmaybe you have played a few times in your lifeâhe's more amazing. If you know a little more about tennisâmaybe you played in high school and once had illusions of becoming a proâhe's even MORE amazing. And if you were a great playerâif you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courierâthen Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMolim te ne izostavljaj Zorana Radmilovica,onaj lik i ona predstava je nesto nevjerovatno,nazalost je samo jednom dozvolio da je snimaju,mogu misliti kako je sve to izgledalo,kazu na akademiji dramskih umjestnosti kod nas da se ono ne moze odglumiti nikad vise i na prijemnom nije dozvoljeno ni pokusavanje
A i Balkanskog spijuna sam gledao x puta,to su genijalne stvari!
Nedje sam skoro gledao one emisije na RTSu Bardovi Teatra i Misa Janketic je nevjerovatan glumac,ali niko nema glas kao Petar Kralj,kako covjek cita poezijusigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostDovoljan je podatak da su ljudi isli 10-tak puta da gledaju tu predstavu i sigurno bi je gledali ko zna jos koliko, posto je svako izvodjenje bilo drugacije, on drzi celu predstavu, a ovi samo ubace po koju recenicu, neverovatna improvizacija
Inace ko je ikad gledao Zeljka Pervana,on je njegova teska imitacijaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe znam,za ono sto sam gledao ja nemam rijeci,kada ide u bibloteku i prica o Dzordu sam gleadao jedno 100 puta i one njegove sitne gluposti koje improvizuje,pa svi oni glumci se na pola predstave pocnu smijati...ne mogu da nastave od njega
Inace ko je ikad gledao Zeljka Pervana,one je njegova teska imitacijahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostKo nije gledao Radovan III i ne zna sta je humor,na akademiji dramskih umjetnosti u sarajevu na prijemnom ispitu mozes glumiti svakog lika osim Zorana Radmilovica,nemam rijeci za njega
Comment
Comment