Originally posted by bice
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
TADBAS SPAM!!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by AK47 View PostDefinisi mi to druzenje njihovo,ako mozes jer je tu kao u mix dublu na WB-u prije par godina Murray iako je musko nije nista uradio,sve je vadila Jelena u ovom slucaju Maja-toliko o ravnospravnosti u njihovom druzenjusigpic
Comment
-
-
-
Originally posted by Vladan View PostMoze li se reci da je Maja kao Srle,a CW kao Goga?
Dobar si,ali navijas za shminku,nema veze naucit ces da se navikavas na poraze svog ljubimca jer je set premija(hajde ukljuci se shminka da ne pricam samo ja)Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View Post+,svaka cast,ne samo da se moze reci nego si nasao najrelevantniji primjer
Dobar si,ali navijas za shminku,nema veze naucit ces da se navikavas na poraze svog ljubimca jer je set premija(hajde ukljuci se shminka da ne pricam samo ja)
Pazi,shminka je gubio jer nije imao ovakvog strucnjaka u svom stabu,sve ce se promijeniti od sad,gledaj ga sjutra protiv FCa i vidjeces ogroman napredak u igri.
Kako smo ono rekli shminko,sto sporije lopte,kao Tomic otprilike to ce malom Almagru da stvori mnogo problemasigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostZao mi je, dosta vam je papuca CW namestao devojke i tetke.. od sad samiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment